Zonwering Horeca

Bent u de trotse eigenaar van een horecazaak maar is uw oude zonwering toe aan vervanging of heeft u helemaal nog geen zonwering voor uw ramen of het terras? Dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het fabriceren, inmeten en monteren van zonwering voor grote projecten.

Of u nu op zoek bent naar zonneschermen, markiezen of screens, bij ons vindt u het allemaal tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat we voor uw horecazaak kunnen betekenen op het gebied van zonwering? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan.

Knikarmschermen voor de horeca

De knikarmschermen voor de horeca van Byzon zijn van hoogwaardige kwaliteit en erg geschikt voor uw terras. Ze zijn van topklasse en zorgen ervoor dat uw klanten zowel binnen als buiten in de schaduw kunnen zitten. Ze dragen daarnaast ook bij aan een uitnodigende voorgevel waardoor bezoekers sneller naar binnen zullen lopen. Daarnaast is het dankzij het schuin staande doek zowel mogelijk om van binnen naar buiten te kijken en er ook buiten genoeg ruimte is om in de schaduw te zitten. Hoe fijn is dat?

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs

Zonwering voor uw horecazaak in elke gewenste maat

Iedere horecazaak is natuurlijk weer anders, daarom is onze zonwering in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Gaat uw voorkeur uit naar een groot zonnescherm over de hele breedte van uw terras of kiest u er voor om meerdere zonneschermen naast elkaar te plaatsen. Wij denken hierbij graag met u mee, zodat de zonwering voor uw horecazaak er netjes bij hangt.

zonwering horeca

Projectzonwering door Byzon

Bij Byzon zijn we onder andere gespecialiseerd in het uitvoeren van grote projecten voor projectontwikkelaars, aannemers en zo ook de horeca. Wij kunnen grote partijen zonwering binnen een korte periode produceren en bij u monteren. De zonwering wordt volledig op maat voor u gemaakt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor projectzonwering? Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of u nu een kleine horecazaak heeft of een grote, voor Byzon is niets te gek. Wij kijken er naar uit om aan de slag te gaan met het inmeten, maken en ophangen van de zonwering die u in gedachten heeft. Wij komen graag bij u langs om de plannen door te spreken en de zonwering in te meten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via de onderstaande button.

 

Klik hier voor een offerte op maat