Zonwering voor uw terras kopen bij Byzon

De zomer komt er aan en dat betekent ook dan we meer uren in de achtertuin of op het terras gaan doorbrengen? Goede zonwering voor het terras mag daarom ook niet ontbreken. Zo kunt u tijdens de warme zomerse dagen heerlijk koel in de schaduw zitten.

Kunt u niet wachten tot uw zonwering hangt? Lees dan snel verder en bekijk ons ruime assortiment. Bij ons vindt u voor iedere wensenlijst en ieder budget een geschikt soort zonwering voor op uw terras. Wilt u meer weten over de prijs of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Contact ons vrijblijvend of vraag binnen 1 minuut een gratis offerte aan.

Voor ieder terras geschikte zonwering

Wanneer we denken aan zonwering voor een terras, denken we al snel aan zonnescherm of terrasschermen. Deze zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils. Al onze zonneschermen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over het sterkste doek wat er is. Wij zetten de verschillende soorten voor u op een rij.

  • Knikarmscherm B4000

Dit terrasscherm is verkrijgbaar vanaf €1.350. Dit zonnescherm is toch wel het pareltje onder de zonneschermen. Hij beschikt over een designscherm met gesloten cassette en is afgewerkt met antraciet structuurlak. Hij is verkrijgbaar in elke gewenste maat en beschikt over allerlei extra functionaliteiten zoals een windmeter. Wat wilt u nog meer?

  • Uitvalscherm Carré

Dit zonnescherm is al verkrijgbaar vanaf €414,-. Het scherm is voorzien van mooie ranke kast en is geschikt voor ieder raam. Wel is een uitvalscherm minder geschikt voor een terras omdat u er dankzij de scherpe hoek niet onder kunt zitten.

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs

Waarom zonwering voor uw terras kopen bij Byzon?

Bij Byzon staat de verhouding tussen prijs en kwaliteit altijd op nummer 1. Wij vinden het belangrijk om aan uw verwachtingen te voldoen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw terras zonwering. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring binnen het vak en helpen u daarom graag bij het vinden van de juiste zonwering. Daarnaast werken wij samen met bijna 50 dealers door heel Nederland, zodat er altijd een monteur bij u in de buurt is. Wilt u meer weten over Byzon of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of bereken direct uw prijs.

Bereken uw prijs