Zonwering voor uw appartement

Woont u in een appartementencomplex of bent u lid van de VVE van een appartementencomplex en wilt u diverse appartementen laten voorzien van zonwering? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres.

Wanneer u behoefte heeft aan bijvoorbeeld een zonnescherm, rolluik, of uitvalscherm is het wel belangrijk dat u met een aantal zaken rekening houdt. Er zijn namelijk een aantal regels voor het plaatsen van zonwering op een appartement. Wij zetten alle belangrijke punten en de mogelijkheden voor zonwering voor appartementen op rij, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het is uiteraard ook mogelijk om direct telefonisch of per mail contact met ons op te nemen voor meer informatie.

BYZON uitvalschermen blauw wit blokstreep
Rolluik lamel 85

Soorten zonwering voor appartementen

De keuze uit verschillende soorten zonwering voor appartementen is erg groot. Of uw voorkeur nu uitgaat naar rolluiken waardoor het binnen donker en koel blijft of voor uitvalscherm, bij Byzon is alles mogelijk. We zetten de verschillende soorten zonwering voor appartementen graag op een rijtje.

Solar rolluiken open Sunshield.jpg

Rolluiken

Rolluiken zijn niet alleen fijn als u niet wilt dat er mensen naar binnen kunnen kijken, u kunt daarnaast ook altijd in een heerlijk donkere en koele kamer slapen dankzij de rolluiken van Byzon. De rolluiken voor appartementen zijn allemaal geselecteerd op kwaliteit. Ze zijn allemaal getest op dikte, hoogte, vorm, vulling, sterkte en winddruk.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
WhatsApp Image 2020 03 17 at 17.06.33 1

Zonneschermen

Een uitvalscherm of zonnescherm is ideaal wanneer u schaduw op uw terras of in huis. Het is daarnaast ook leuke raamdecoratie voor bij uw appartement. Ook voor zeer hoge ramen zijn uitvalschermen geschikt.

Luxe solar screens

Screens

Screens voor de ramen van een appartementencomplex zijn een goede oplossing wanneer u de warmte van buiten tegen wilt houden. Bij Byzon plaatsen we de meest verkochte lijn screens van Nederland van erg hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes in doek.

Waarom zonwering kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
Meerdere uitvalschermen uitgevouwen met groen witte streep

Waar op letten bij zonwering voor appartementen?

Wanneer u zonwering voor appartementen wilt laten plaatsen is het wel belangrijk op op de huidige regels voor appartementencomplexen te letten. Het plaatsen van een zonnescherm op een woning mag namelijk niet zomaar. Hier heeft u eerst toestemming voor nodig van de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Het is daarnaast belangrijk dat de zonwering die u wilt laten plaatsen voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Deze zijn per complex verschillend. Verder mag het geen schade aan de woning opleveren en mag het geen hinder hebben voor de buren. Bij Byzon zijn we erg op de hoogte van deze regelgevingen en houden hier bij het plaatsen ten alle tijden rekening mee.

Solar screen wat wordt gemonteerd

Projectzonwering appartementen Byzon

Of u nu een projectontwikkelaar bent of de trotse eigenaar van een appartement, wij staan in beide gevallen graag voor u klaar. Wij zijn er in gespecialiseerd om grote projecten uit te voeren voor bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen of appartementencomplexen. Lees meer over onze projectzonwering of contact ons voor meer informatie.

afspraak in de byzon showroom in barneveld

Meer weten over zonwering voor appartementen?

Wilt u na het lezen van het bovenstaande artikel meer informatie ontvangen of bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van de geschikte zonwering voor appartementen.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!