Automatische zonwering: Byzon regelt het

Wilt u graag automatische zonwering buiten laten plaatsen? Byzon helpt u hier graag mee verder. We hebben vele verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd naar onze automatische zonnewering? Lees dan verder.

B4000 op calculatorpag
grote witte rolluiken

Kies zelf uw type automatische zonwering buiten

Byzon heeft verschillende rolluiken en screens. U kiest zelf de kleur van de bak, geleider en de lamellen. Verder hoeft u alleen de afmetingen in te vullen en aan te kruisen waar u het rolluik wilt hebben. Byzon heeft drie typen zonwering die standaard worden geleverd met motorbediening. Dit zijn de modellen terrasscherm B1500, B2000 en B3000. Het laatste type is recent nog voorzien van een gloednieuw design.

BYZON B4000 met blokstreepdoek van onderen

Automatische zonwering buiten door middel van handbediening

Bij Byzon krijgt u de keuze uit slingerbediening, maar ook voor een automatische zonwering met motorbediening. De zonneschermen met motorbediening worden inclusief afstandsbediening. Bij deze automatische zonneschermen zit er een motor verwerkt in de (semi) gesloten cassette. Hierdoor is het mogelijk om het zonnescherm op- of uit te laten rollen met slechts één druk op de knop.

Daarnaast zijn er nog wat voordelen verbonden aan de automatische zonneschermen van Byzon. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Ze hebben een maximale uitval van 300 cm.
  • Er zijn variabele afmetingen van 300 tot 500 cm.
  • (Semi-)gesloten cassette uitvoering.
  • Met één druk op de knop een volledige montage offerte.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
100% tevredenheids-garantie
HMW 20230915 0078 23

Hoe werkt Byzon?

Als je graag automatische zonwering buiten wilt, is dit met Byzon in slechts enkele stappen geregeld. U rekent u prijs supersnel uit en vraagt de montage-offerte aan in een paar klikken. Na het akkoord op de offerte regelen we een inmeetafspraak voor u met de dealer. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om alle stappen en informatie nog even door te nemen. Vervolgens sluit u de officiële koopovereenkomst af met de dealer. De levertijd na inmeten en bestellen bij de dealer is ca. 2- weken voor rolluiken, ca. 3-4 weken voor screens en ca. 4-5 weken voor zonneschermen.

Waarom automatische zonwering kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Wilt u automatische zonwering laten plaatsen?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor automatische zonwering buiten, heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op. Wij helpen u graag verder.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!