Zonwering voor uw balkon

Tijdens de warme zomerdagen kan het erg heet worden op uw balkon. Wilt u toch lekker buiten kunnen zitten? Laat dan zonwering op uw balkon plaatsen. Dit biedt u vele voordelen, afhankelijk van welke type zonwering u aanschaft. Zo zit u lekker uit de wind en kunt u genieten van de koelte in de schaduw of in huis.

BYZON uitvalschermen blauw wit blokstreep
Byzon rolluik in de kleur antraciet

Typen zonwering voor uw balkon

Byzon beschikt over verschillende soorten zonwering. Wij adviseren u goed na te gaan welk type het meest geschikt is voor uw balkon. U kunt kiezen voor knikarmschermen, markiezen, rolluiken en screens. Heeft u een groot balkon aan uw vrijstaande woning? Dan kunt u een groot uitvalscherm laten monteren om lekker in de schaduw te kunnen vertoeven. Heeft u echter een klein balkon op de derde etage van een flat? Dan kunt u beter gaan voor een screen of rolluik om de zon buiten te houden.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
Luxe solar screens

Bereken zelf de prijs van uw zonwering!

Met behulp van onze online tool kunt u eenvoudig en snel een offerte bij ons aanvragen. U selecteert in 6 stappen de afmetingen, het type, de omkasting, de kleur en het motief van het doek, de bediening en op welke etage de zonwering geplaatst moet worden. U ontvangt dan spoedig een offerte. Na uw akkoord gaan wij direct voor u aan de slag en leveren we binnen vier weken de zonwering bij u!

Waarom zonwering kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

De beste zonwering voor uw balkon

Bij BYZON gaan we voor kwaliteit! Al onze zonwering is gemaakt van de beste materialen en 100% kwaliteitsdoek. Daarmee is zonwering van BYZON een duurzame investering. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op gebied van het produceren, ontwikkelen en monteren van zonwering.  Omdat wij samenwerken met bijna 50 dealers verspreid door heel Nederland, is er altijd wel één bij u in de buurt. Op die manier bieden we snelle service! Bovendien krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op uw zonwering.

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan zonwering voor uw balkon of wilt u een afspraak maken voor het inmeten van uw zonwering? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek! Wij helpen u graag verder.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!