Zonwering voor uw kantoor

Een warm kantoor waar heel veel licht naar binnen schijnt op uw scherm is voor velen geen prettig idee. Zeker op warme zomerdagen kan zonwering er voor zorgen dat het op kantoor heerlijk koel blijft en u uw scherm veel beter kunt zien.

Kantoren zijn vaak gemaakt van veel glas waardoor het een uitdaging kan zijn om de juiste zonwering te vinden. Bij Byzon staan we in dat geval graag voor u klaar en kunnen we zonwering op maat maken voor ieder raam. Of u nu op zoek bent naar zonwering voor uw thuiskantoor of voor een kantoorpand. Bij ons vindt u het allemaal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw kantoorpand te bespreken.

Categ pag roll Alu standaard
SOLAR screens antraciet Koster.jpg

Soorten zonwering voor op kantoor

Zonwering voor kantoor is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Goede zonwering is voor ieder kantoor een must. Wij zetten alle opties voor u op een rij.

Een moderne zwarte screen die half naar beneden staat

Screens

Screens zijn de meest voorkomende vorm van zonwering voor op kantoor. Ze zorgen er namelijk voor dat het felle zonlicht niet naar binnen komt, maar u nog wel naar buiten kunt kijken. Screens zijn daarnaast erg windvast en eenvoudig te installeren in verschillende maten. Doordat de zon niet meer meer weerspiegeld op uw scherm zullen u en uw collega’s zich ook direct beter kunnen concentreren.

WhatsApp Image 2020 03 31 at 16.52.05

Uitvalschermen

De uitvalschermen zijn een type zonwering die uw pand er ook gelijk uitnodigender uit laat zien. U kunt ze in verschillende kleuren bestellen zodat ze passen bij de stijl van uw pand en bedrijf. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de zonwering te laten bedrukken zodat het ook als promotiemiddel functioneert.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
grote witte rolluiken

Rolluiken

Rolluiken zijn een minder voorkomende vorm van zonwering voor kantoren. Ze kunnen echter na sluitingstijd een inbraakwerende functie hebben. Ze zorgen er daarnaast ook voor dat het binnen koeler blijft op warme dagen. Wel kunnen rolluiken een opgesloten gevoel geven, wat voor de medewerkers minder fijn werkt.

Markies met geel witte blokstreep

Markiezen

Markiezen zijn ook een iets minder populaire vorm van zonwering voor een kantoor, ze worden vaak gekozen bij de nostalgische, sfeervolle woningen.

Voor welk type zonwering u ook wilt gaan, wij staan in alle gevallen graag voor u klaar. We denken graag met u mee welke het beste bij u past. De verschillende zonweringen kunnen via een schakelaar of via een afstandsbediening worden bediend, waardoor iedereen op de werkvloer de zonwering makkelijk kan bedienen.

Waarom zonwering kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
B4000 op calculatorpag

Voordelen van zonwering op kantoor

Een kantoorpand waar u prettig kunt werken zonder dat het licht op uw scherm weerkaatst willen we natuurlijk allemaal wel. Een kantoorpand is voorzien van veel glas wat verduistering nodig heeft. Hierbij is de zonwering van Byzon geen overbodige luxe.

Zonwering draagt niet alleen bij aan een prettigere werksfeer, het zorgt er ook voor dat het klimaat op kantoor makkelijker te beheersen is. De binnentemperatuur is beter te regelen wat voorkomt dat het personeel hoofdpijn krijgt en minder geconcentreerd is. De zonwering draagt daarnaast ook bij aan duurzaam ondernemen. De temperatuur kan makkelijker constant worden gehouden waardoor er minder gebruik van de verwarming of airco gemaakt hoeft te worden.

afspraak in de byzon showroom in barneveld

Meer weten over zonwering voor kantoor

Denkt u erover na om zonwering te laten plaatsen bij u op kantoor, maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw kantoor. Contact ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!