Elektrische markiezen

Elektrische markiezen bieden een breed scala aan voordelen waar u van kunt profiteren. Bij Byzon kunt u kiezen uit verschillende elektrische markiezen. Van verschillende bedieningsmogelijkheden tot diverse kleuren: bij Byzon heeft u ontzettend veel mogelijkheden bij het samenstellen van uw markiezen met elektrische bediening.

Authentieke uitstraling
Makkelijke bediening
Groot schaduweffect
markiezen met groene en witte blokstreep
Byzon markies met een grijs-witte streep

Authentieke uitstraling

Markiezen zijn smaakmakers. Ze geven sfeer aan uw woning. De gevel oogt gelijk klassiek of modern. Het zonweringdoek is royaal zichtbaar en staat mooi op de meerdere slagen in de markieskap. De kap zorgt voor 100% schaduw in uw woning. De omkasting maakt het geheel af. De omkasting kunnen wij strak of nostalgisch voor u uitwerken, recht of met schulprand. Maak uw markies op maat en naar uw wens met Byzon!

Byzon markiezen groen wit gestreep

Makkelijke bediening

Koordbediening is handig als u er makkelijk bij kunt en de markies niet al te groot is. Elektrische bediening kan met een schakelaar gestuurde motor of een met afstandsbediening bedienbare motor. De motor heeft veel trekkracht en zo bedient u uw grote markies op een makkelijke manier. Wilt u wel motorbediening, maar geen kabels in huis? Kies dan voor de Solar accumotor. Stroomloos, energieneutraal en met afstandsbediening.

Grijze markiezen van Byzon

Groot schaduweffect

Markiezen vallen als kap voor het raam. Meestal is circa de helft of driekwart van het raam afgedekt. Van de voorkant, maar ook opzij! Daarom heeft u in uw huis optimale zonwering. Toch houdt u contact met buiten, want u kunt onder het doek door het buitenleven zien. Markiezen geven zo niet alleen veel sfeer aan de woning, maar zorgen ook voor koelte in de woning.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Snel offerte gekregen Snel offerte gekregen, prima plaatsing, had even voeten in de aarde maar is prima gelukt. Niet eenvoudig voor de mannen om het te plaatsen bij de dakkapel, maar hebben ze prima gedaan.
73×73 (3)
Jean-Piërre Gabriel 05 maart 2024
Goed advies en op korte termijn Goed advies en op korte termijn geplaatst. Zeer tevreden over de solar rolluiken. Aanrader.
A.R. Oostdijk 21 februari 2024
Een zeer tevreden klant Een zeer tevreden klant Waarom? Vanaf eerste bezoek aan de showroom tot het plaatsen van de rolluiken erg vriendelijk duidelijk informatie en uitleg snelle service en ook de inmeten en het plaatsen van de rolluiken Het is zeker een aanrader Niks te klagen We zijn supper trots en tevreden met de rolluiken van byzon zonnewering Top bedrijf. ,👍👌
M.H. 17 januari 2024
Blij met rolluiken op solar Vorige week 3 rolluiken laten plaatsen door Byzon met Solar. Ben er erg blij mee! Levering en plaatsing vond binnen 4 weken plaats, dus super! Montage is goed en netjes gedaan. Communicatie verliep ook prima, zowel met Byzon als met degene van de montage. Al met al zeer tevreden:)
Manja Clausing 19 november 2022
Goede service Goede service! Mooi scherm, vakkundige mensen! Zeker aan te bevelen!
Cowan-Hagen 02 maart 2021
Screens slaapkamers en badkamer Voor twee slaapkamers en de badkamer hebben wij in de nazomer van 2022 bij Byzon screens uitgezocht. Deze zijn afgelopen november geplaatst door Klaasjan Koster. Zowel over de uitleg en het advies door Jaap Schouten van Byzon als het plaatsen door Klaasjan Koster zijn wij zeer tevreden. Wij zijn er blij mee en we gaan de screens de komende zomer vast en zeker veel gebruiken. Nogmaals dank voor de fijne bemiddeling en montage, wij zijn blij met onze aankoop.
73×73 (2)
Teun en Hetty van Walderveen 14 november 2022
Zeer tevreden! Wij zijn zeer tevreden over het advies en de uitleg, door zowel Jaap Schouten als Klaasjan Koster. Op 17 januari, heeft Klaasjan met zijn medewerkers screens en rolluiken aan onze woning bevestigt. De communicatie verliep prettig en er was een goede sfeer. We willen óók noemen, dat er netjes gewerkt werd. Nèt taalgebruik! Buiten, maar ook binnen een nette omgang. De screens en rolluiken werken uitstekend! Ook naderhand zijn er korte lijntjes mbt vragen over de apparaten. Heel hartelijk dank!
Jacomijn Stufken 01 februari 2023
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
Byzon Petmodel Souschef Koster

Soorten elektrische markiezen

  • Byzon markiezen zijn er in moderne uitvoering (aluminium) en klassiek nostalgisch (hardhout in verschillende afwerkingen).
  • Onze elektrische markiezen zijn beschikbaar in alle Ral kleuren. Standaard is wit of creme-wit, maar antraciet of zwart is ook mogelijk.
  • U kunt de markiezen laten voorzien van een uni doek of een gestreept doek. Helemaal naar wens uit de ruime Sattler of Dickson collectie.
  • U maakt de elektrische markiezen af met een biesband op kleur en/of koordbediening op kleur. Het is maatwerk, dus zeg het maar!
  • Byzon markiezen kunnen met koordbediening, motor met schakelaar bediening, motor met afstandsbediening en met een stroomloze accumotor met afstandsbediening.

BYZON markies zwart grijs Bouman

Verschillende motoren

Naast markiezen met koordbediening is een markies met elektrische motor met schakelaar op de muur het meest in trek. Met een eenvoudige draaischakelaar kunt u uw markies in en uitzetten, op welke etagehoogte deze zich ook bevindt.

Wilt u liever een afstandsbediening? Dan kunt u met een handzender de markies bedienen, waar u ook bent in huis. Deze motor laat het ook toe om de markies met een app te bedienen. Zo kunt u de markies ook bedienen als u niet thuis bent. Wilt u geen stroomkabels zien, geen schakelaar op de muur? Kies dan voor onze Solar markies: een stroomloze motor, dus geen boorgat meer naar binnen. Het Solar zonnepaneeltje, mooi uit het zicht op de kast, zorgt voor voldoende energie in de accumotor. U bedient de markies met een handzender op afstand.

Bennie monteert 2

Waarom markiezen bij Byzon kopen?

Byzon levert u een goede, degelijke markies van Hollandse makelij voor een redelijke prijs. We zijn transparant in product en prijs. Onze vakkundige Byzon-dealer adviseert u over de mogelijkheden. Uw Byzon-dealer komt thuis inmeten, neemt de kleur- en doekstalen mee en monteert het perfect bij u thuis. Zo geniet u pas echt van uw aankoop.

Waarom markiezen kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Bestel gemakkelijk uw elektrische markiezen bij Byzon

Byzon Zonwering is een landelijk georganiseerde zonwering leverancier met ca. 85 dealers. Daarom zijn we altijd dicht in uw buurt voor inmeten, advies, montage, service en garantie. Al onze zonwering wordt in Nederland gemaakt, snel geregeld en goed verpakt en vervoerd. Maak uw keuze en kom met ons in contact. We zijn er voor u!

gestreepte markiezen
Markies 2
Markies met geel witte blokstreep
HP fotobeeld Markies
Markies met blokstreep geel wit
Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!