Wat kost een markies?

Is uw oude zonwering toe aan vervanging of wilt u de buitenkant van uw woning een nieuwe uitstraling geven door markiezen te laten monteren? Dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste markiezen en geven u daarnaast antwoord op uw vraag over wat een markies kost.

De prijzen van markiezen kunnen vaak erg variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het type, de afmetingen, de kleur en bediening die u kiest. Zo kunt u wel de markiezen helemaal samenstellen hoe u dat zelf wilt maar zullen de kosten ook variëren. Benieuwd hoe de prijs voor u uit zal vallen? Bereken uw gepersonaliseerde prijs direct of contact ons om de mogelijkheden te bespreken.

Markies met geel witte blokstreep
gestreepte markiezen

De kosten voor een markies op een rij

Zoals eerder genoemd, zijn de kosten voor een markies altijd afhankelijk van de de verschillende opties die u kiest. Gaat u bijvoorbeeld voor handbediend, dan zullen de kosten een stuk lager uitvallen dan wanneer de markiezen op een motor worden aangesloten. Daarnaast hebben ook de afmetingen en of u een markies met of zonder omkasting wilt bestellen invloed op de totaalprijs.

De gemiddelde kosten van een markies liggen vaak tussen de €640 en €920 inclusief montage. De minimale kosten bij de markiezen van Byzon zijn €513, voor dit bedrag monteren wij ons goedkoopste model markiezen bij u thuis. Wanneer u van wat meer luxe wilt genieten of de markiezen helemaal naar wens wilt samen stellen zullen deze kosten wat hoger uitvallen.

markiezen met groene en witte blokstreep

Bereken online uw eigen prijs

Wanneer u de precieze prijs wilt weten van de markiezen hoe u ze voor ogen heeft, kunt u het beste uw prijs direct berekenen. Via zes eenvoudige stappen waar u uw voorkeuren invult, ziet u meteen wat de totale kosten zullen zijn. U vult hier de gewenste afmetingen, type markies, type bediening, kleur van het frame, kleur van het doek en op welke etage de markiezen komen in. Hierna krijgt u meteen te zien voor welke super scherpe prijs wij u markiezen kunnen komen monteren.

Byzon is door heel Nederland actief dankzij de verschillende regionale dealers die binnen korte tijd bij u kunnen langskomen. Een monteur zal vooraf de markiezen bij u komen inmeten zodat ze speciaal voor u op maat kunnen worden gemaakt. Laat het gerust aan ons weten als u speciale wensen of vragen heeft over uw zonwering. Wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!