Inbouwrolluiken gezocht? Byzon helpt u verder

Wilt u meer weten over inbouwrolluiken en of het misschien wat voor uw nieuwe of huidige woning is? Inbouwrolluiken zijn rolluiken die zijn ingebouwd in de gevel. Dit geeft een strak eindresultaat. We leggen u uit hoe dit proces van inbouw verloopt, wat de voor- en nadelen zijn en hoeveel dit ongeveer kost. De uiteindelijke prijs hangt uiteraard altijd af van uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden van de woning.

Categ pag roll Alu standaard
HMW 20230915 0078 11

Inbouwrolluiken worden zo geplaatst

Zoals genoemd worden inbouwrolluiken dus ingebouwd in de gevel. Mensen die hiervoor kiezen doen dit vaak omdat dit een strak eindresultaat geeft. Het proces van de inbouw verloopt als volgt: een deel van de gevel wordt geopend en de rolluiken worden aan de buitenzijde tegen het raam gemonteerd. De gevel wordt weer dichtgemaakt en zo heb je een een perfect geïsoleerde woning én een strak design.

Rolluik lamel 85

Inbouwrolluiken in de vroegere jaren

Vroeger waren inbouwrolluiken een heus drama. Zo werd het door slechte isolatie te koud in de winter en veel te warm in de zomer. Ook op het gebied van vocht waren de oude inbouwrolluiken een probleem. Doordat dauw en/of regenwater met het oprollen van het rolluik mee naar binnen werden gebracht, begonnen stelkozijnen vaak al binnen enkele jaren te rotten. Tegenwoordig zijn deze problemen er gelukkig allemaal niet meer. Vocht wordt netjes naar buiten afgevoerd en de isolatie zit ook zeker snor.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
Rolluik website offerte aanvragen

Voordelen: geluiddempend en isolerend

Het grote voordeel van inbouwrolluiken is het visuele plaatje. U heeft geen kast tegen de gevel waarin het rolluik opgerold kan worden. Daarnaast is een dergelijk rolluik geluiddempend en biedt het goede isolatie, omdat er geen wind tussen het luik en het venster kan komen. Inbouwrolluiken zijn over het algemeen wel duurder dan reguliere rolluiken. Dit komt doordat een inbouwrolluik meer arbeid en tijd kost en zeer situatieafhankelijk is.

grote witte rolluiken
HMW 20230915 0078 23
Rolluik lamel 96 1
Rolluik lamel 85
wit rolluik op de 1e verdieping

Kleinste rolluikkasten van Nederland

Wij verkopen twee typen rolluiken die beiden voldoen aan onze hoge standaarden omtrent kwaliteit. Deze zijn geschikt voor ramen met een doorsnee afmeting en voor ramen die extra groot of breed zijn. Daarnaast verkopen wij rolluiken met de kleinste rolluikkast van Nederland. Zo hangt er geen grote, opvallende bak boven uw rolluiken, heeft u lagere kosten dan dat u voor inbouwrolluiken zou hebben en geniet u toch van een mooi, strak design en eindresultaat.

Wilt u meer weten over reguliere of inbouwrolluiken? Bereken direct online uw eigen prijs via onze website. In 6 stappen heeft u een scherpe prijs. Levering en montage wordt verzorgd door een groot netwerk aan lokale dealers, uw rolluiken worden moeiteloos en uiterst professioneel geplaatst!

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!