Ontdek onze rolluik kleuren

Zijn uw oude rolluiken toe aan vervanging of bent u nog op zoek naar een nieuw rolluik? Dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er voor iedereen een geschikt type rolluik te vinden is.

De meeste mensen kiezen vaak voor een neutrale kleur voor hun rolluik. Kleuren voor rolluiken die vaak gekozen worden zijn wit, grijs, beige of antraciet. Deze kleuren passen overal bij en raakt u niet snel beu. Naast deze kleuren zijn onze rolluiken in nog meer kleuren verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze rolluiken? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het rolluik die bij uw wensen past.

grote witte rolluiken
Categ pag roll Alu standaard

Verschillende soorten rolluiken

Wanneer u een rolluik wilt aanschaffen is het allereerst belangrijk dat u weet welke verschillende soorten rolluiken er zijn. We onderscheiden hierbij drie verschillende soorten rolluiken, namelijk voorzetrolluik, opbouwrolluik en inbouwrolluik. Bij Byzon maken we alleen gebruik van voorzetrolluiken omdat bij een opbouwrolluik en inbouwrolluik het hele kozijn of gevel gerenoveerd moet worden.

Een voorzetrolluik wordt op de gevel boven het raamkozijn gemonteerd. Dit is de voordeligste keuze omdat er geen breekwerk nodig is. Ook is dit het meest gekozen type rolluik. Bij Byzon heeft u de keuze uit twee verschillende voorzetrolluiken. Wij onderscheiden hierbij het ‘Rolluik Alu-Standaard’ en ‘Rolluik Alu-Extra’. Beiden type rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van dubbelwandige aluminium lamellen met isolerende werking.

Rolluik website offerte aanvragen 1
wit rolluik op de 1e verdieping
Rolluiken met zonnepanee
Rolluik lamel 96 1

In welke kleuren zijn onze rolluiken verkrijgbaar?

De rolluiken van Byzon zijn zoals eerder aangegeven verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Heeft u een lichtgekleurde woning en wilt u graag een donkerblauw rolluik of wilt u juist een beige rolluik? Bij ons is het mogelijk. De lamellen en de bak en geleider van het rolluik zijn verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. De populairste kleuren die het meest worden gekozen zijn bij ons de witte rolluiken of de antraciet rolluiken. Wij zetten alle beschikbare kleuren hieronder voor u op een rij:

 • Wit
 • Creme-wit
 • Creme
 • Hell-beige
 • Bruin
 • Zilver
 • Grijs
 • Antraciet
 • Blauw
 • Groen
 • Zwart
 • Kwartgrijs
 • Zwartgrijs

Waarom rolluiken kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Byzon staat voor u klaar

Wilt u meer informatie over de kleuren van rolluiken of wilt u een advies over welke kleur rolluik het beste bij uw woning past. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het rolluik wat het beste bij u past. Bent u benieuwd wat het rolluik wat u op het oog heeft precies zal gaan kosten? Bereken dan binnen 1 minuut uw prijs uit. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!