Prijs van elektrische rolluiken met afstandsbediening

Denkt u erover na om een elektrisch rolluik met afstandsbediening aan te schaffen, maar wilt u eerst meer weten over de prijs? Dan staan we bij Byzon Buitenzonwering graag voor u klaar. Op onze site vindt u een makkelijke rekentool waarbij u binnen één minuut uw persoonlijke prijs kunt berekenen. U geeft hierbij aan welke kleur rolluik u wilt, welk type bediening, op welke etage het rolluik moet komen etc. Aan de hand hiervan geven we u een prijs die past bij uw wensen.

Wilt u meer weten over de prijs van een elektrisch rolluik met afstandsbediening of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier al onze rolluiken of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag.

Categ pag roll Alu standaard
grote witte rolluiken

Ruim aanbod elektrische rolluiken tegen een scherpe prijs

Binnen het aanbod van Byzon Buitenzonwering vindt u een ruime keuze aan rolluiken in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een elektrisch rolluik in blauw, groen of grijs, bij ons vindt u het allemaal. U heeft hierbij ook altijd de keuze of u gaat voor handbediening of een elektrisch rolluik met afstandsbediening.

Wilt u helemaal het nieuwste van het nieuwste? Ga dan voor een Solar accumotor met afstandsbediening. U rolluik hoeft dan niet aangesloten te worden met elektriciteit. Hierdoor heeft u ook geen last van boorgaten. Hoe fijn is dat?

BYZON dakkapel rolluiken breed

Bereken de prijs van uw rolluik binnen één minuut

De Alu standaard rolluiken zijn bij Byzon al verkrijgbaar vanaf €174,-. Echter is deze dan wel zonder elektrische bediening. De gemiddelde prijs van een elektrisch rolluik ligt tussen de 200 en 475 euro per meter. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de maten, de bediening, de kleur en de plek. Wilt u meer weten over de prijs van een elektrisch rolluik? Dankzij onze handige configurator op de website kunt u binnen één minuut uw persoonlijke prijs berekenen.

afspraak in de byzon showroom in barneveld

Meer weten over de prijs van elektrische rolluiken met afstandsbediening?

Wilt u meer weten over de prijs van een elektrisch rolluik met afstandsbediening of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bereken eenvoudig uw prijs online. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de montage van uw nieuwe rolluik.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!