Rolluiken op zonne-energie

Wilt u een rolluik zonder stroom en kabel? Kies dan voor een SOLAR rolluik op zonne-energie! Een rolluik op zonne-energie heeft geen stroom meer nodig, waardoor er geen gaten in de kozijnen of gevel geboord hoeven te worden.

Geen boorgaten meer nodig
5 tot 7 jaar fabrieksgarantie
Op maat gemaakt
Byzon Solar rolluiken 3 op rij wit Zonvrij
Byzon Solar rolluiken in kwartsgrijs

Duurzame keuze

Een van de meest overtuigende voordelen van rolluiken op zonne-energie is natuurlijk de energiebesparing. Omdat een SOLAR rolluik van Byzon zichzelf autonoom oplaadt met zonlicht en daglicht, hoeft u minder elektriciteit van het net te gebruiken voor het bedienen van uw rolluiken. Dit leidt tot lagere energiekosten, waardoor dit een duurzame keuze is. Het is een stroomloze én zorgeloze oplossing! 

Gemakkelijk te bedienen

Onze SOLAR rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. De hele uitvoering van de motor en de bediening is stroom-en kabelloos. Hierdoor is het niet nodig om gaten te boren in de muren of kozijnen. Daarnaast heeft u geen last van de afwerking binnen. 

Wilt u waar ook ter wereld uw rolluiken bedienen? Dat kan door middel van een Domotica systeem! Wij kunnen dit ook voor u realiseren.

solar rolluik aan een dakkapel in het grijs

Stroomloos en kabelloos

Een rolluik op zonne-energie is geheel stroomloos en daarmee kabelloos. Er hoeft niet meer naar binnen geboord te worden voor een stroomaansluiting. Dus u heeft binnen ook geen kabelafwerking! 

Geniet van de ideale temperatuur

Met een rolluik houdt u niet alleen zonlicht tegen, u houdt ook de warmte van de zon tegen. In de zomer profiteert u daarom van verkoeling. In de winter houdt een rolluik juist de warmte binnen, wat u ook weer helpt met besparen op uw energierekening.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Snel offerte gekregen Snel offerte gekregen, prima plaatsing, had even voeten in de aarde maar is prima gelukt. Niet eenvoudig voor de mannen om het te plaatsen bij de dakkapel, maar hebben ze prima gedaan.
73×73 (3)
Jean-Piërre Gabriel 05 maart 2024
Goed advies en op korte termijn Goed advies en op korte termijn geplaatst. Zeer tevreden over de solar rolluiken. Aanrader.
A.R. Oostdijk 21 februari 2024
Een zeer tevreden klant Een zeer tevreden klant Waarom? Vanaf eerste bezoek aan de showroom tot het plaatsen van de rolluiken erg vriendelijk duidelijk informatie en uitleg snelle service en ook de inmeten en het plaatsen van de rolluiken Het is zeker een aanrader Niks te klagen We zijn supper trots en tevreden met de rolluiken van byzon zonnewering Top bedrijf. ,👍👌
M.H. 17 januari 2024
Blij met rolluiken op solar Vorige week 3 rolluiken laten plaatsen door Byzon met Solar. Ben er erg blij mee! Levering en plaatsing vond binnen 4 weken plaats, dus super! Montage is goed en netjes gedaan. Communicatie verliep ook prima, zowel met Byzon als met degene van de montage. Al met al zeer tevreden:)
Manja Clausing 19 november 2022
Goede service Goede service! Mooi scherm, vakkundige mensen! Zeker aan te bevelen!
Cowan-Hagen 02 maart 2021
Screens slaapkamers en badkamer Voor twee slaapkamers en de badkamer hebben wij in de nazomer van 2022 bij Byzon screens uitgezocht. Deze zijn afgelopen november geplaatst door Klaasjan Koster. Zowel over de uitleg en het advies door Jaap Schouten van Byzon als het plaatsen door Klaasjan Koster zijn wij zeer tevreden. Wij zijn er blij mee en we gaan de screens de komende zomer vast en zeker veel gebruiken. Nogmaals dank voor de fijne bemiddeling en montage, wij zijn blij met onze aankoop.
73×73 (2)
Teun en Hetty van Walderveen 14 november 2022
Zeer tevreden! Wij zijn zeer tevreden over het advies en de uitleg, door zowel Jaap Schouten als Klaasjan Koster. Op 17 januari, heeft Klaasjan met zijn medewerkers screens en rolluiken aan onze woning bevestigt. De communicatie verliep prettig en er was een goede sfeer. We willen óók noemen, dat er netjes gewerkt werd. Nèt taalgebruik! Buiten, maar ook binnen een nette omgang. De screens en rolluiken werken uitstekend! Ook naderhand zijn er korte lijntjes mbt vragen over de apparaten. Heel hartelijk dank!
Jacomijn Stufken 01 februari 2023
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
Byzon Solar rolluiken 6 naast elkaar

Extra privacy

Onze rolluiken zijn van stevig materiaal gemaakt, waardoor ze ook inbraakwerend werken. Daarnaast bieden de rolluiken ook extra privacy, aangezien anderen niet gemakkelijk meer uw woning in kunnen kijken. Hierdoor heeft u meer woon-en leefcomfort. 

Verduisteren met SOLAR rolluiken

Iedereen die rolluiken heeft, weet hoe fijn het is achter dichte en verduisterende rolluiken te slapen. Ze geven u een hoog privacy gevoel, ze houden hinderlijke geluiden van buitenaf tegen en de (vroeg) opkomende zon dringt niet met haar lichtstralen de slaapkamer binnen! Zet wel uw wekker, want voor u het weet slaapt u een gat in de dag! Wist u dat u met de lamel kierstand ook prima kunt ventileren bij dichte rolluiken?

Byzon Solar rolluiken mooi woonhuis

Verschillende soorten SOLAR rolluiken

Uit welke soorten SOLAR rolluiken kunt u kiezen bij Byzon? 

  • Byzon heeft Alukon / Brel SOLAR rolluiken. De meest verkochte versie vanwege de interessante €75,- korting actie!
  • De Soprofen Somfy SOLAR rolluiken zijn kwalitatief de beste, de stilste en hebben een weerstandsherkenning als extra veiligheid. De beste keus voor een scherpe prijs!

Waarom rolluiken kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
HMW 20230915 0078 23

De prijs van een rolluik op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie Byzon zijn er al vanaf €550,-. Dit is dan wel voor een kleine maat. Een SOLAR rolluik voor een gemiddeld raam komt qua prijs op ongeveer €800,- uit, exclusief montage.

100% tevredenheids-garantie
Screen montage werkbank

Waarom SOLAR rolluiken kopen bij Byzon?

Byzon is een landelijke organisatie in buitenzonwering en rolluiken. Daarmee hebben we een hoge standaard opgebouwd in kwaliteit, levertijd, garantie en service. Byzon SOLAR rolluiken zijn betaalbaar en goed van kwaliteit. Onze dealers in uw regio kunnen u goed voorlichten wanneer rolluiken op zonne-energie wel of niet kunnen. Wilt u alles uitbesteden omdat u voor 100% betaalbaarheid, zekerheid en veiligheid gaat? Kies dan voor Byzon. Wij ontzorgen u.

afspraak in de byzon showroom in barneveld

Bestel gemakkelijk uw zonwering bij Byzon

Wilt u graag rolluiken op zonne-energie? Stel dan uw rolluik eenvoudig online samen en vraag een volledige montageofferte aan. Wilt u de rolluiken liever eerst met eigen ogen bekijken? Dat kan! Kom langs in onze mooie showroom in Barneveld. De koffie met lekkers staat klaar. We kunnen u ook thuis bezoeken met alle samples en kleurstalen. Plan een afspraak in voor persoonlijk advies voor uw situatie. Heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar info@byzon.nl of bel naar 0342 483201.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!