Ontdek waarom uw screens het beste gemonteerd kunnen worden door een professional

Alles wat u moet weten over screens montage

Twijfelt u of u zelf uw screens wilt monteren, of het liever uitbesteedt? Screens kunnen het beste gemonteerd worden door een professional. We leggen graag aan u uit waarom dit zo is.

Byzon oplevering screen Demy
Demy meet in buiten 2 man

Waarom zou u ervoor kiezen om de montage uit handen te geven?

Voor alle zonweringen geldt dat het technische producten zijn. De installatie kan vanaf de buitenkant simpel lijken, toch is de hele samenstelling van een screen een technische afstemming. Als er iets ontregeld raakt, kan een screen uit balans raken en niet goed of zelfs helemaal niet meer werken. Nog een andere reden om de montage van screens uit te besteden is de motor:

  • Een motor is een belangrijk onderdeel in een screen. Een niet goed afgestelde motor kan onbedoelde schade veroorzaken. Bijvoorbeeld als de screen in de verkeerde draairichting staat en in plaats van naar beneden zichzelf omhoog stuurt.
  • Ook heeft een motor veel kracht. De afstelling van een motor vraagt ook technisch inzicht. De begin- en eindstand moet exact worden bepaald op de situatie waar het hangt. De motor bepaalt grotendeels of een screendoek mooi hangt.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Blij met rolluiken op solar Vorige week 3 rolluiken laten plaatsen door Byzon met Solar. Ben er erg blij mee! Levering en plaatsing vond binnen 4 weken plaats, dus super! Montage is goed en netjes gedaan. Communicatie verliep ook prima, zowel met Byzon als met degene van de montage. Al met al zeer tevreden:)
Manja Clausing 19 november 2022
Goede service Goede service! Mooi scherm, vakkundige mensen! Zeker aan te bevelen!
Cowan-Hagen 02 maart 2021
Screens slaapkamers en badkamer Voor twee slaapkamers en de badkamer hebben wij in de nazomer van 2022 bij Byzon screens uitgezocht. Deze zijn afgelopen november geplaatst door Klaasjan Koster. Zowel over de uitleg en het advies door Jaap Schouten van Byzon als het plaatsen door Klaasjan Koster zijn wij zeer tevreden. Wij zijn er blij mee en we gaan de screens de komende zomer vast en zeker veel gebruiken. Nogmaals dank voor de fijne bemiddeling en montage, wij zijn blij met onze aankoop.
73×73 (2)
Teun en Hetty van Walderveen 14 november 2022
Zeer tevreden! Wij zijn zeer tevreden over het advies en de uitleg, door zowel Jaap Schouten als Klaasjan Koster. Op 17 januari, heeft Klaasjan met zijn medewerkers screens en rolluiken aan onze woning bevestigt. De communicatie verliep prettig en er was een goede sfeer. We willen óók noemen, dat er netjes gewerkt werd. Nèt taalgebruik! Buiten, maar ook binnen een nette omgang. De screens en rolluiken werken uitstekend! Ook naderhand zijn er korte lijntjes mbt vragen over de apparaten. Heel hartelijk dank!
Jacomijn Stufken 01 februari 2023
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
Demy en maat tillen screen

Wat zijn de nadelen van het zelf monteren van de screens?

Wanneer u toch besluit om de screens zelf te monteren, moet u zich bewust zijn van de nadelen die hierbij komen kijken:

  • U heeft voor de montage van uw screens verschillende soorten gereedschap nodig. Heeft u dit gereedschap niet in huis? Dan moet u zich afvragen of u het waard vindt om dit te kopen voor de montage.
  • Een Byzon-dealer kent de motoren in alle zonweringen en weet waar hij aan begint en hoe hij het op de juiste manier werkend moet opleveren. Daarbij geeft hij u uitleg over het juiste gebruik.
  • Als de Byzon-monteur uw screens of zonwering monteert, behoudt u het recht op volledige garantie. Bij zelfmontage vervalt dit, omdat we niet weten wie het monteert en hoe vakbekwaam hij is.

Waarom screens kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Laat uw screens monteren door Byzon

Als u ontzorgt wilt worden en gewoon wilt genieten van uw screens zonder zorgen, dan is het uitbesteden van de montage de beste keuze. Met Byzon geeft u uw opdracht in goede handen. Een byzon-der fijn gevoel! Klik hier voor een prijsberekening en vraag daarna een volledige montage offerte aan. Dan informeren we u uitgebreid over ons product, het inmeten en monteren.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!