Overkapping dichtmaken met screens

Wilt u uw overkapping dichtmaken met screens, zodat u heerlijk beschut in de schaduw kunt zitten? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod screens in verschillende soorten en maten die uiterst geschikt zijn voor het dichtmaken van uw overkapping.

Bent u benieuwd of wij het type screen op voorraad hebben die u zoekt of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze zonwering specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de screens die u zoekt.

Op maat gemaakt
Laat iets licht binnen, maar houdt warmte goed tegen
5 tot 7 jaar fabrieksgarantie
BYZON ritsscreen antraciet bruin Lykan.jpg
Byzon Q serie SOLAR screens

Screens voor uw overkapping

Heeft u een mooi overkapping in de tuin staan, maar vindt u het toch nog snel te warm worden of heeft u bij een laagstaande zon nog steeds last van het felle licht? Dan kunt u er voor kiezen om uw overkapping dicht te maken met screens. De screens van Byzon zijn erg stevig en voorzien van verzwaarde onderlat, waardoor ze erg geschikt zijn voor uw overkapping. Een screen voor uw overkapping brengt vele voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Verkoeling
  • Zonbescherming
  • Minder fel licht
  • Houdt motregen tegen
  • Houdt wind tegen
  • Minder inkijk

BYZON Rolluik en screen foto Bakker 1

Drie verschillende soorten screens van Byzon

Binnen het ruime aanbod screens van Byzon vindt u drie verschillende type screens. Alle drie de typen zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er voor iedere overkapping een geschikt exemplaar te vinden is. De basis screens worden standaard geleverd met bandbediening, maar u kunt er ook voor kiezen om een motor te installeren zodat u de screens met een afstandsbediening kunt bedienen. Dit is voor alle drie de onderstaande type screens mogelijk:

  • Screens Basis – v.a. €212,-
  • Screen Windvast – v.a. €417,-
  • Screen Windvast Xtra – v.a. €628,-

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023

Waarom screens kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Bereken uw prijs van screens voor uw overkapping

Wanneer u uw overkapping wilt dichtmaken met screens, wilt u ongetwijfeld ook meer weten over de kosten hiervan. Uiteraard zijn de kosten van een screen afhankelijk van het formaat, het type en het type bediening die u kiest. Om u een beter beeld te geven over wat uw screens gaan kosten kunt u binnen 1 minuut uw prijs berekenen via onze rekentool.

Wilt u meer weten over screens voor uw overkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bereken uw prijs eenvoudig online. Wij staan graag voor u klaar en kijken er naar uit om de screens bij u aan de overkapping te mogen monteren.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!