Verduisterende screens

Een laagstaande zon kan erg vervelend zijn wanneer deze in uw woning schijnt. Gelukkig heeft Byzon de oplossing voor u! Met behulp van verduisterende screens laat u het zonlicht buiten. Wij bieden u verschillende screens aan. Bent u benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Op maat gemaakt
Houd licht en warmte buiten
Sterk en stevig doek
SOLAR screens antraciet Koster.jpg
Screen 85 95

Onze verduisterende screens

Byzon werkt met diverse Europese leveranciers. Alle screens voldoen aan de Europese normen en richtlijnen zoals opgesteld vanuit de Europese Unie. Hiermee zijn ze dus veilig én duurzaam en kunt u optimaal genieten van kwalitatief goede verduisterende screens. Verduisterende screens werken zonwerend en houden daarmee licht en warmte buiten uw huis. Het doek is gemaakt van brandwerend materiaal. Het doek is erg sterk en scheurt dus niet snel. De screens maken het mogelijk om wel van binnen naar buiten te kunnen kijken, maar niet van buiten naar binnen te kunnen kijken. Dit zorgt dus voor wat meer privacy. Screens werken echter niet isolerend en door het doek zijn ze ook niet inbraakwerend.

aanzicht van screen aan de binnenkant

Basis of windvast?

Byzon biedt drie verschillende varianten screens aan. In ons assortiment hebben we screens met bakmaat 85 mm, screens met bakmaat 95 mm en screens met bakmaat 120 mm. Alle drie soorten screens zijn zowel uitvoerbaar als basis- en windvast screen. Bij een basis screen zit het doek niet vast in de geleider, enkel de onderlat is bevestigd aan het screen. Een windvast screen is daarentegen ingesloten in de geleider via een doekpees of een rits. Deze zijn allemaal beschikbaar met verduisterende doeken.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
100% tevredenheids-garantie
Luxe solar screens

Verduisterende screens op maat

Omdat geen enkel raam hetzelfde is, maken we verduisterende screens speciaal op maat voor u. Op deze manier bent u er zeker van dat hij altijd precies past! Via onze website kunt u gemakkelijk een verduisterend screen aanschaffen. In zes simpele stappen kunt u een gratis offerte opvragen. U kunt het verduisterend screen zelf samenstellen door de afmetingen, het soort bediening, de kleur en de etage-hoogte in te voeren. Wanneer u akkoord gaat komt één van onze monteurs het screen voor u inmeten en na drie tot vier weken wordt deze al geleverd en geplaatst.

Waarom screens kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
HMW 20230915 0078 11

Onze service

Wij bieden u een persoonlijke service en voorzien u graag van het beste advies. Wanneer u een screen bij ons besteld gaan we meteen voor u aan de slag! We komen gratis bij u inmeten en fabriceren het screen zelf. Onze montage dealers zitten verspreid over heel Nederland, daarmee zit er altijd wel een dealer bij u in de buurt. Wij kunnen u hiermee snel en vakkundig van dienst zijn!

Wilt u meer weten over de aanschaf en het plaatsen van zonwerende screens voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!