Bereken direct uw prijs

Wat kost een screen?

De kosten voor een screen lopen sterk uiteen. Wanneer betaalt u een eerlijke prijs en wanneer zijn screens kwalitatief hoogwaardig? Oriënteren op internet is een goede eerste stap. We leggen u het verschil tussen goedkoop een duurkoop uit op het gebied van prijzen van screens en geven u advies over online betaalveiligheid en een eerlijke prijs.

Luxe solar screens
Screen 85 95

Oriënteren op internet

Kosten van een screen kunnen zeer verschillend zijn, zeker tussen een fysieke (lokale) winkel en online bestellen. Een groot voordeel aan online shoppen: u hoeft de deur niet uit om veel te weten te komen over screens. Daarnaast zijn kosten van screens online vaak veel voordeliger dan in een fysieke winkel of showroom. In een winkel betaalt u namelijk niet alleen voor het product, maar ook voor de service en het personeel. Online kosten zijn daardoor vaak meer in verhouding met de kwaliteit van het product.

Screen Steenaart 2

Kosten van screens

Bij zonwering kunt u snel opmaken of de kosten voor het product te hoog zijn door lage montageprijzen. De leverancier compenseert de lage montage-/arbeidskosten door een hoge marge op zijn producten. Het uurloon van een vakmonteur ligt bij allemaal rond de €45,- exclusief BTW. Een screen monteren en bedrijfsklaar opleveren kost gemiddeld €200,- inclusief BTW per stuk. Er zijn aan de andere kant ook bedrijven die ongeveer € 100,- per stuk rekenen. Zij verrekenen ongeveer €100,- arbeidskosten door dit bedrag bovenop de productprijs te doen en daarmee de te lage arbeidskosten te verdoezelen. Het lijkt in eerste instantie dat dat u goede, dure screens koopt, maar u betaalt in werkelijkheid teveel voor het product en te weinig arbeidskosten. Om dit te voorkomen kunt u vragen om een gescheiden offerteprijs wanneer er een all-in prijs is: kosten van de screens en één voor de montagekosten.

HMW 20230915 0078 19

Maatwerk is vakwerk

Screens zijn maatwerkproducten. Tot op de kleinste millimeters moet de zonwering goed gemonteerd worden. Vaak zijn gevels en kozijnen niet waterpas, waardoor er bijvoorbeeld uitvulwerk verricht moet worden. Met speciale materialen wordt het screen alsnog waterpas gemaakt en correct werkend opgeleverd. Als u voor de goedkoopste optie: screens online bestellen gaat, wees er dan zeker van dat u weet waar u aan begint of win voldoende advies in bij een gespecialiseerd bedrijf. Maatwerk producten kunnen (vaak) niet geruild worden, dus een mislukte poging maakt dan van goedkoop duurkoop. Vaak krijgt u ook garantie als een vakbedrijf- of man het product levert en monteert.

Waarom screens kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Expertise en een voordelige prijs

BYZON-dealers zitten door het hele land. Daardoor zit er altijd een dealer bij u in de buurt. Uw lokale dealer komt bij u langs voor een inmeetafspraak en plaatst de uiteindelijk bestelde screens. Zo heeft u de voordelige kosten van de screens van BYZON en het vakmanschap van onze dealers.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!