Zonnescherm 5 meter

Heeft u een ruim terras, maar wilt u toch overal genieten van de schaduw? Laat een zonnescherm van 5 meter monteren door Byzon. Wij produceren onze zonwering speciaal op maat voor u. Zo heeft u altijd een passend zonnescherm!

Speciaal op maat gemaakt
De beste kwaliteit
Altijd een dealer in de buurt
Solar zonnescherm van Byzon
ALFA scherm antraciet uitgeklapt.jpg

Zonnescherm van 5 meter

Een zonnescherm van 5 meter is vaak niet echt een gangbare maat. Dit soort kozijnen komen veelal voor bij grotere panden waarbij grotere ramen in de constructie zitten. Het is bij ons mogelijk een zonnescherm van deze afmetingen aan te schaffen. Of het nu gaat om een rolluik of een markies, al onze zonwering is in verschillende breedten beschikbaar.

ALFA scherm LUX.jpg

Uitvalscherm van 5 meter

Zoekt u een uitvalscherm met een inval van 5 meter? Ook dan bent u bij Byzon aan het juiste adres! Wij hebben verschillende knikarmschermen beschikbaar die een uitval van 5 meter kunnen bereiken. Een knikarm uitvalscherm heeft een schermdoek dat beschermt tegen de hitte en UV-straling. Dit soort schermen zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Het scherm kan op iedere hoogte worden gemonteerd, hiermee hangt hij dus nooit in de weg en uw loungeset kan er gemakkelijk onder geplaatst worden. Dit soort schermen zijn onderhoudsarm omdat de constructie gemaakt is van aluminium. Geniet optimaal van uw terras met een degelijk uitvalscherm van 5 meter.

Waarom zou u uw zonnescherm bij Byzon kopen?

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
100% tevredenheids-garantie
de productie van een scherm voor een zonneschem bij Byzon

Op maat gemaakt

Al onze zonwering wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt via de calculator aangeven wat de afmetingen van uw zonnescherm moeten zijn. Wilt u dus een extra breed zonnescherm van 5 meter of meer? Dan is dat bij ons geen enkel probleem! Om een uitstekend product te kunnen leveren, werken wij met enkel de beste materialen. Hiermee garanderen we een duurzaam zonnescherm met een lange levensduur. En dit voor een betaalbare prijs.

Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Gratis offerte?

Byzon is een Nederlands bedrijf, gelegen in Barneveld. Al meer dan 25 jaar hebben we ervaring in het produceren en monteren van zonwering. Daarnaast verzorgen we ook de assemblage en zetten we ons in voor persoonlijk advies en een uitstekende service. Dankzij ons landelijke netwerk aan dealers, is er altijd wel één bij u in de buurt! U kunt de prijs van uw zonnescherm eenvoudig en snel opvragen met behulp van onze calculator. U voert de verschillende specificaties van het zonnescherm in en u heeft binnen één minuut een persoonlijke offerte voor uw zonwering. waarna wij voor u aan de slag gaan met het fabriceren, leveren en monteren van uw zonnescherm. Wilt u graag zonwering van 5 meter breed of een uitval van 5 meter aanschaffen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!