Wat kost een knikarmscherm?

Een knikarmscherm of ook wel zonnescherm genoemd is een van de populairste soorten zonwering die er bestaat. Wanneer u erover nadenkt om een knikarmscherm aan te schaffen vraagt u uzelf waarschijnlijk eerst af: ‘wat kost een knikarmscherm precies en waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een knikarmscherm?’

Wij zetten graag alle ins en outs over de kosten voor u op een rij, zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer u een knikarmscherm koopt. U wilt natuurlijk altijd een knikarmscherm van goede kwaliteit tegen niet al te hoge kosten. Wij snappen dit maar al te goed en doen er daarom alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden voor u. Lees meer over wat een knikarmscherm kost of bereken uw prijs binnen 1 minuut.

BYZON B4000 scherm van onderen gezien
Byzon Sigma Van Dyk sfeer tuin

Wat kost een knikarmscherm gemiddeld?

De kosten van een knikarmscherm variëren heel erg en zijn van een aantal factoren afhankelijk. Daarom kunnen de prijzen erg uiteen lopen. Denk hierbij aan prijzen tussen de €500 en €2000 euro. Voor een modern kwalitatief zonnescherm betaalt u al snel rond de €1.400. Voor deze prijs heeft u wel een knikarmscherm van de hoogste kwaliteit in het antraciet of creme-wit met sterke structuurlak en een smalle cassette.

Wanneer u gaat voor een uitvalscherm zijn deze al te bestellen vanaf €435. Deze zijn van topklasse en zijn vooral bedoeld om de zon binnen uit uw woning te houden. Ook dit scherm is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Zonnescherm Q serie 230 wit sfeerbeeld

Waar zijn de kosten van afhankelijk?

Logischerwijs zijn de kosten van een knikarmscherm afhankelijk van een aantal aspecten. Het is daarom vooraf makkelijk om alvast na te denken wat uw eisen zijn en hoe het zonnescherm er precies uit moet komen te zien. Wij zetten de factoren die de prijs bepalen op een rij:

  • De breedte en de uitval die u wenst
  • Type bediening
  • Kleur van cassette
  • Kleur van doek
  • Op welke etage uw terrasscherm komt

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Bereken de prijs voor uw knikarmscherm direct

Wilt u meer weten over wat een knikarmscherm precies zal gaan kosten voor u of wilt meer weten over de mogelijkheden voor het aanschaffen van een knikarmscherm bij Byzon? Onze specialisten staan voor u klaar. Contact ons vrijblijvend of bereken uw prijs direct online.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!