Solar zonneschermen

Is uw oude zonnescherm toe aan vervanging en wilt u besparen op uw energierekening? Ga dan voor zonneschermen op zonne-energie! SOLAR zonneschermen hebben geen stroom nodig. Hierdoor hoeven er ook geen gaten meer in uw kozijn of gevel geboord te worden!

Bespaar op uw energierekening
5 tot 7 jaar fabrieksgarantie
Geen gaten meer in uw kozijn of gevel nodig
Terrasscherm B1500
BYZON uitvalschermen

Duurzame keuze

Een SOLAR zonnescherm is een duurzame keuze. Omdat een zonnescherm op zonne-energie zichzelf autonoom oplaadt met zonlicht, hoeft u minder elektriciteit van het net te gebruiken voor het bedienen van uw zonnescherm. Dit leidt tot lagere energiekosten, waardoor dit een duurzame keuze is. 

Gemakkelijk te bedienen

De Byzon SOLAR zonneschermen zijn te bedienen met een handzender. Zo kunt u op afstand waar u in huis bent uw scherm bedienen. Een extra zon- of windsensor verhoogt het bedieningscomfort. U kunt ook een app-bediening toevoegen. Zo kunt u uw SOLAR zonnescherm waar en wanneer u wilt bedienen.

Calculatorpagina B4000 afbeelding

Geniet van de ideale temperatuur

Zonneschermen zorgen voor veel schaduw binnen en zullen de temperatuur in de woonkamer niet laten oplopen. Byzon zonneschermen houden veel UV licht tegen en dat beschermt uw mooie meubels. Met een Byzon zonnescherm houdt u veel natuurlijk daglicht in de kamer en kunt u vanuit een zittende houding nog heerlijk het buitenleven zien. Zo geniet u optimaal van licht, schaduw en koelte!

Zonneschermen met het beste doek

Uitvalschermen laten het doek mooi zien, zowel van binnen gezien als van buitenaf gezien. Byzon uitvalschermen zijn er met Dickson acrylgaren doek, maar ook met polyestergaren doek uit de luxe Swela Rayos Collectie.  Kies uit unikleur of streepdessin. Zo bezorgt een Byzon uitvalscherm u niet alleen veel schaduw, maar ook veel gezelligheid en sfeer!

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Snel offerte gekregen Snel offerte gekregen, prima plaatsing, had even voeten in de aarde maar is prima gelukt. Niet eenvoudig voor de mannen om het te plaatsen bij de dakkapel, maar hebben ze prima gedaan.
73×73 (3)
Jean-Piërre Gabriel 05 maart 2024
Goed advies en op korte termijn Goed advies en op korte termijn geplaatst. Zeer tevreden over de solar rolluiken. Aanrader.
A.R. Oostdijk 21 februari 2024
Een zeer tevreden klant Een zeer tevreden klant Waarom? Vanaf eerste bezoek aan de showroom tot het plaatsen van de rolluiken erg vriendelijk duidelijk informatie en uitleg snelle service en ook de inmeten en het plaatsen van de rolluiken Het is zeker een aanrader Niks te klagen We zijn supper trots en tevreden met de rolluiken van byzon zonnewering Top bedrijf. ,👍👌
M.H. 17 januari 2024
Blij met rolluiken op solar Vorige week 3 rolluiken laten plaatsen door Byzon met Solar. Ben er erg blij mee! Levering en plaatsing vond binnen 4 weken plaats, dus super! Montage is goed en netjes gedaan. Communicatie verliep ook prima, zowel met Byzon als met degene van de montage. Al met al zeer tevreden:)
Manja Clausing 19 november 2022
Goede service Goede service! Mooi scherm, vakkundige mensen! Zeker aan te bevelen!
Cowan-Hagen 02 maart 2021
Screens slaapkamers en badkamer Voor twee slaapkamers en de badkamer hebben wij in de nazomer van 2022 bij Byzon screens uitgezocht. Deze zijn afgelopen november geplaatst door Klaasjan Koster. Zowel over de uitleg en het advies door Jaap Schouten van Byzon als het plaatsen door Klaasjan Koster zijn wij zeer tevreden. Wij zijn er blij mee en we gaan de screens de komende zomer vast en zeker veel gebruiken. Nogmaals dank voor de fijne bemiddeling en montage, wij zijn blij met onze aankoop.
73×73 (2)
Teun en Hetty van Walderveen 14 november 2022
Zeer tevreden! Wij zijn zeer tevreden over het advies en de uitleg, door zowel Jaap Schouten als Klaasjan Koster. Op 17 januari, heeft Klaasjan met zijn medewerkers screens en rolluiken aan onze woning bevestigt. De communicatie verliep prettig en er was een goede sfeer. We willen óók noemen, dat er netjes gewerkt werd. Nèt taalgebruik! Buiten, maar ook binnen een nette omgang. De screens en rolluiken werken uitstekend! Ook naderhand zijn er korte lijntjes mbt vragen over de apparaten. Heel hartelijk dank!
Jacomijn Stufken 01 februari 2023
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
Afbeelding scherm B4000 groot form

Verschillende soorten zonneschermen op zonne-energie

Bij Byzon kunt u uit verschillende SOLAR zonneschermen kiezen: 

  • Uitvalscherm Carré heeft een vierkante cassette met een basic design. 
  • Uitvalscherm Rondo heeft een ronde cassette met een volledige afdichting van de cassette. 
  • Uitvalscherm Q-line is de luxe versie, met een vierkante cassette, mooie afwerking en volledige sluiting. 

Alles kan in combinatie met de SOLAR motor. Maak zo uw keuze passend bij uw budget, wensen en woning!

Verschillende mogelijkheden

  • Byzon SOLAR uitvalschermen zijn er van 50 tot 500 cm breedte en in diverse uitvaldieptes. Ook kunt u kiezen uit 5 Ral kleuren zonder meerprijs. Wilt u glad lak of mat structuurlak? 
  • De Byzon SOLAR uitvalschermen zijn er met afstandsbediening. Gemak dient de mens. Al onze SOLAR uitvalschermen kunnen ook via een app bediend worden.

BYZON B4000 met blokstreepdoek van onderen

De prijs van een zonnescherm op zonne-energie

Byzon SOLAR uitvalschermen zijn er al vanaf €999 euro in de kleinste versie. Een gemiddeld Byzon SOLAR uitvalscherm kost ca. €1200 euro, exclusief montage.

Waarom solar zonneschermen kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
100% tevredenheids-garantie
HMW 20230915 0078 23

Waarom zonneschermen op zonne-energie bij Byzon kopen?

Byzon SOLAR zonneschermen zijn kwaliteitsproducten. Zo profiteert u van veel keus, aantrekkelijke prijzen en een mooie afwerking. We meten bij u thuis in en we nemen de doekcollecties en kleurstalen voor u mee. Onze vakkundige dealer geeft goed advies over de plaatsing en afwerking. Byzon ontzorgt u van A tot Z. Inclusief garantie en service!

afspraak in de byzon showroom in barneveld

Bestel gemakkelijk uw zonwering bij Byzon

Byzon is een landelijk georganiseerde zonweringsleverancier met ca. 85 dealers. Daarom zijn we altijd dicht in uw buurt voor inmeten, advies, montage, service en garantie. Al onze zonwering wordt in Nederland gemaakt, snel geregeld en goed verpakt en vervoerd. Maak uw keuze en kom met ons in contact. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@byzon.nl of bel naar 0342 483201. We zijn er voor u!

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!