Vind hier uw perfecte terrasluifel

Tijdens de warme zomerdagen lekker genieten in uw tuin? Vol in de zon zitten is vaak niet erg prettig en te lang in een brandende zon zitten kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Om toch gewoon lekker buiten te kunnen zitten kunt u een zonneluifel aanschaffen!

Inclusief motorbediening
Designscherm met smalle, gesloten cassette
5 tot 7 jaar fabrieksgarantie
Streepdoek van een zonnescherm
Calculatorpagina B4000 afbeelding

De voordelen van een terrasluifel

Wanneer uw tuin beschikt over een terras luifel brengt dit vele voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk de warmtewering en het warmtebehoud. Tijdens hete dagen zorgt een terras luifel er namelijk voor dat u koel buiten kunt zitten en dat het binnen ook koeler blijft. Maar tijdens de koudere dagen zit u fijner beschut en zal de warmte van bijvoorbeeld een heater vele malen langer blijven hangen.

Verder zal het wanneer u binnen tv kijkt of achter de computer zit fijn zijn dat de zon niet naar binnen schijnt. Daarnaast zal de felle zon minder op uw meubels schijnen waardoor ze minder snel verkleuren. Met al deze voordelen bij elkaar denkt u vast mijn overweging is niet meer heel moeilijk, maar er zijn ook altijd een aantal nadelen aan een terras luifel. Zo kan uw zicht iets worden verminderd en zal u bij harde wind of hagel het luifel niet kunnen gebruiken. Maar over het algemeen zijn de zonneschermen voor buiten van Byzon van goede kwaliteit en tegen veel bestand.

Dit zeggen onze klanten

9.5 88 reviews op basis van 88 reviews
Effectief, mooi en betaalbaar screen. Een week vóór de tropische temperaturen een groot screen laten plaatsen. Het is nu 5 graden koeler in onze woonkamer. De lokale dealer van Byzon heeft alles perfect en tijdig geïnstalleerd. Het elektrische screen werkt perfect, zowel op afstandsbediening als via de Tahoma app.
Heer Lammers 19 juli 2022
Prima ervaring! Goed geïnformeerd en geadviseerd, werd ook echt de tijd voor genomen. Duidelijke afspraken die ook allemaal netjes werden nageleefd. Nette offerte. Montage was een uitdaging ivm de hoogte en breedte van de screens, maar is zeer professioneel (in de stromende regen) gemonteerd.
73×73 (1)
Frans te Braake 09 mei 2023
Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard. Een tevreden klant. Waarom? Snelle levering. Een solar uitvalscherm geheel naar onze wensen. De montage net iets beter en mooier dan verwacht. Het aanbevelen waard.
Dick Fleury 09 november 2023
Goede service Wij zijn erg tevreden over onze rolluiken van Byzon Buitenzonwering & Rolluiken. Ook de service is goed. Toen er later een probleem was met een rol van het lint van de rolluiken, werd dit snel opgelost door een deskundige monteur. De monteur gaf ons ook nog enkele handige tips voor het gebruik van de rolluiken.
73×73
Dirk Leijten 18 november 2023
100% tevredenheids-garantie
BYZON B4000 open met verlengde steunen

Onze schermen

Wij raden u aan om een goed scherm aan te schaffen die kan dienen als luifel voor uw terras. Bij BYZON hebben vrijwel al onze schermen een slinger- en/of motorbediening. Hieronder heeft u een overzicht van de voordelen van onze luifels.

Terrasscherm B4000

  • Standaard in RAL 7016 structuurlak
  • Inclusief motorbediening
  • Designscherm met smalle, gesloten cassette
  • Variabele breedte van 300-500 cm
  • Maximale uitval 300 cm

Knikarm scherm wit groen gestreept

Styling

Een luifel voor op een terras moet natuurlijk wel passen bij de omgeving. Kies daarom voor een luifel die in dezelfde stijl en sfeer van de woning is. Zo sluiten de tuin en de woning prachtig op elkaar aan. Heeft u bijvoorbeeld een moderne woning en tuin? Ga dan voor een strakke luifel. Heeft u een oudere woning met een romantische tuin? Ga dan voor een luifel met een klassiek design.

Waarom terrasluifels kopen bij Byzon byzon-der makkelijk is

1 Configureer uw aanvraag Stel zelf gemakkelijk uw product samen en bereken de eerste prijsindicatie. Tevreden? Vraag een uitgebreide productofferte aan.
2 Ontvang snel een scherpe offerte Maak een inmeet-afspraak en ontvang de Byzon regio-monteur bij u thuis. Hij meet in en bespreekt uw wensen.
3 We adviseren u gratis aan huis Heeft u akkoord gegeven op de tweede offerte? Dan gaan we uw zonwering op maat maken.
4 Snelle levering en montage De Byzon regio-dealer monteert alles netjes, werkt het goed af en zorgt ervoor dat alles naar wens is.
afspraak in de byzon showroom in barneveld

Waarom een terras luifel kopen bij Byzon

Bij Byzon beschikken we over een ruim aanbod aan terras luifels van goede kwaliteit. De luifels gaan jarenlang mee en zullen snel bij u geleverd worden. Binnen ons assortiment vindt u drie verschillende soorten terras luifels. Van het budget type B1500 tot het duurdere designscherm type B4000. De keus is aan u. Maar bij Byzon profiteert u niet alleen van kwaliteit, dankzij onze ruime keuze en samenwerking met dealers door heel Nederland komen we zo snel mogelijk bij u langs om alle maten in te meten zodat u snel kunt genieten van een kwalitatief terras luifel. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag.

Jan van opzij kijkt je aan maar maar wijst naar links bijgesneden
Ontvang persoonlijk advies op maat Het begint bij een persoonlijk advies bij uw situatie. Stel uw vragen of maak direct een inmeetafspraak. Ook dat kan, wij adviseren u graag!