Een rolluik met de nieuwste technologie? Kies voor een SOLAR rolluik op zonne-energie!

Wilt u een rolluik zonder stroom en kabel? Kies dan voor een SOLAR rolluik op zonne-energie! Een rolluik op zonne-energie heeft geen stroom meer nodig, waardoor er geen gaten in de kozijnen of gevel geboord hoeven te worden.

Bereken SOLAR rolluik

Alle voordelen van rolluiken op zonne-energie op een rij

De keuze voor een SOLAR rolluik is een slimme keuze. Het bespaart u niet alleen kosten, u profiteert ook van de nieuwste technologie. Wij zetten alle voordelen hieronder voor u op een rij. 

Duurzame keuze

Een van de meest overtuigende voordelen van rolluiken op zonne-energie is natuurlijk de energiebesparing. Omdat een SOLAR rolluik van Byzon zichzelf autonoom oplaadt met zonlicht en daglicht, hoeft u minder elektriciteit van het net te gebruiken voor het bedienen van uw rolluiken. Dit leidt tot lagere energiekosten, waardoor dit een duurzame keuze is. Het is een stroomloze én zorgeloze oplossing! 

Gemakkelijk te bedienen

Onze SOLAR rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. De hele uitvoering van de motor en de bediening is stroom-en kabelloos. Hierdoor is het niet nodig om gaten te boren in de muren of kozijnen. Daarnaast heeft u geen last van de afwerking binnen. 

Wilt u waar ook ter wereld uw rolluiken bedienen? Dat kan door middel van een Domotica systeem! Wij kunnen dit ook voor u realiseren. 

Stroomloos en kabelloos

Een rolluik op zonne-energie is geheel stroomloos en daarmee kabelloos. Er hoeft niet meer naar binnen geboord te worden voor een stroomaansluiting. Dus u heeft binnen ook geen kabelafwerking! 

Geniet van de ideale temperatuur

Met een rolluik houdt u niet alleen zonlicht tegen, u houdt ook de warmte van de zon tegen. In de zomer profiteert u daarom van verkoeling. In de winter houdt een rolluik juist de warmte binnen, wat u ook weer helpt met besparen op uw energierekening. 

Extra privacy

Onze rolluiken zijn van stevig materiaal gemaakt, waardoor ze ook inbraakwerend werken. Daarnaast bieden de rolluiken ook extra privacy, aangezien anderen niet gemakkelijk meer uw woning in kunnen kijken. Hierdoor heeft u meer woon-en leefcomfort. 

Verduisteren met SOLAR rolluiken

Iedereen die rolluiken heeft, weet hoe fijn het is achter dichte rolluiken te slapen. Ze geven u een hoog privacy gevoel, ze houden hinderlijke geluiden van buitenaf tegen en de (vroeg) opkomende zon dringt niet met haar lichtstralen de slaapkamer binnen! Zet wel uw wekker, want voor u het weet slaapt u een gat in de dag! Wist u dat u met de lamel kierstand ook prima kunt ventileren bij dichte rolluiken?

Verschillende soorten SOLAR rolluiken

Uit welke soorten SOLAR rolluiken kunt u kiezen bij Byzon? 

  • Byzon heeft Alukon / Brel SOLAR rolluiken. De meest verkochte versie vanwege de interessante €75,- korting actie!
  • De Soprofen Somfy SOLAR rolluiken zijn kwalitatief de beste, de stilste en hebben een weerstandsherkenning als extra veiligheid. De beste keus voor een scherpe prijs!

De prijs van een rolluik op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie Byzon zijn er al vanaf €550,-. Dit is dan wel voor een kleine maat. Een SOLAR rolluik voor een gemiddeld raam komt qua prijs op ongeveer €800,- uit, exclusief montage. 

Waarom SOLAR rolluiken kopen bij Byzon?

Byzon is een landelijke organisatie in buitenzonwering en rolluiken. Daarmee hebben we een hoge standaard opgebouwd in kwaliteit, levertijd, garantie en service. Byzon SOLAR rolluiken zijn betaalbaar en goed van kwaliteit. Onze dealers in uw regio kunnen u goed voorlichten wanneer rolluiken op zonne-energie wel of niet kunnen. Wilt u alles uitbesteden omdat u voor 100% betaalbaarheid, zekerheid en veiligheid gaat? Kies dan voor Byzon. Wij ontzorgen u.

Bestel gemakkelijk uw zonwering bij Byzon

Wilt u graag rolluiken op zonne-energie? Stel dan uw rolluik eenvoudig online samen en vraag een volledige montageofferte aan. Wilt u de rolluiken liever eerst met eigen ogen bekijken? Dat kan! Kom langs in onze mooie showroom in Barneveld. De koffie met lekkers staat klaar. We kunnen u ook thuis bezoeken met alle samples en kleurstalen. Plan een afspraak in voor persoonlijk advies voor uw situatie. Heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar info@byzon.nl of bel naar 0342 483201.

Bereken SOLAR rolluik