Terras luifel

Wilt u tijdens de heerlijke zomerdagen of tijdens een zonnige herfstdag in de schaduw zitten of ‘s avonds wat knusser en beschutter zitten? Dan is een terras luifel voor uw terras de perfecte oplossing. Een terras luifel zorgt er namelijk voor dat u op ieder tijdstip van de dag beschut kunt zitten. Vooral op het heetste moment tijdens een warme zomerdag zal u blij zijn dat u dankzij een zonneluifel in de schaduw kunt zitten. Bij Byzon beschikken we over een ruim aanbod aan luifels voor het terras ook wel terrasschermen genoemd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook heeft u zelf de keuze of u voor een elektrisch of een handbediend luifel gaat. Wat heeft uw voorkeur? Wij zijn erg benieuwd hoe u het terras luifel graag zou willen zien. Laat het ons weten door contact op te nemen en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

De voordelen van een terras luifel

Wanneer uw tuin beschikt over een terras luifel brengt dit vele voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk de warmtewering en het warmtebehoud. Tijdens hete dagen zorgt een terras luifel er namelijk voor dat u koel buiten kunt zitten en dat het binnen ook koeler blijft. Maar tijdens de koudere dagen zit u fijner beschut en zal de warmte van bijvoorbeeld een heater vele malen langer blijven hangen.

Terras luifel

Verder zal het wanneer u binnen tv kijkt of achter de computer zit fijn zijn dat de zon niet naar binnen schijnt. Daarnaast zal de felle zon minder op uw meubels schijnen waardoor ze minder snel verkleuren. Met al deze voordelen bij elkaar denkt u vast mijn overweging is niet meer heel moeilijk, maar er zijn ook altijd een aantal nadelen aan een terras luifel. Zo kan uw zicht iets worden verminderd en zal u bij harde wind of hagel het luifel niet kunnen gebruiken. Maar over het algemeen zijn de luifels voor het terras van Byzon van goede kwaliteit en tegen veel bestand. 

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm
Vanaf 516.-
  • Kies uit 2 cassettevormen
  • Kies uit 5 cassettekleuren
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies voor goede kwaliteit
  • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Waarom een terras luifel kopen bij Byzon

Bij Byzon beschikken we over een ruim aanbod aan terras luifels van goede kwaliteit. De luifels gaan jarenlang mee en zullen snel bij u geleverd worden. Binnen ons assortiment vindt u drie verschillende soorten terras luifels. Van het budget type B1500 tot het duurdere designscherm type B4000. De keus is aan u. Maar bij Byzon profiteert u niet alleen van kwaliteit, dankzij onze ruime keuze en samenwerking met dealers door heel Nederland komen we zo snel mogelijk bij u langs om alle maten in te meten zodat u snel kunt genieten van een kwalitatief terras luifel. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag. 

Bereken uw prijs