Prijzen van rolluiken: snel en online een op-maat gemaakte offerte voor u

De prijzen van rolluiken lopen sterk uiteen. Wanneer betaalt u een eerlijke prijs en wanneer zijn rolluiken kwalitatief hoogwaardig? Oriënteren op internet is een goede eerste stap. We leggen u het verschil tussen goedkoop een duurkoop uit op het gebied van prijzen van rolluiken en geven u advies over online betaalveiligheid en een eerlijke prijs.

Oriënteren op internet

Prijzen van rolluiken zijn zeer verschillend, zeker tussen een fysieke (lokale) winkel en online bestellen. Een groot voordeel aan online shoppen: u hoeft de deur niet uit om veel te weten te komen over rolluiken. Daarnaast zijn prijzen van rolluiken online vaak veel voordeliger dan in een fysieke winkel of showroom. In een winkel betaalt u namelijk niet alleen voor het product, maar ook voor de service en het personeel. Online prijzen zijn daardoor vaak meer in verhouding met de kwaliteit van het product.

€175,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
  • Voor zeer brede toepassing geschikt!
  • Sterke lamel en stabiel pantser
  • Duitse topkwaliteit van Alukon®
  • 175 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Scherpe prijs!
Rolluik Somfy Only®
Vanaf 79.-
  • Meest stille rolluik dat er is
  • Inclusief stille Somfy motor
  • 7 jaar fabrieksgarantie!
  • 14 kleuren zonder meerprijs!
Bereken uw prijs

Prijzen van rolluiken

Bij zonwering kunt u snel opmaken of de productprijzen te hoog zijn door lage montageprijzen. De leverancier compenseert de lage montage-/arbeidskosten door een hoge marge op zijn producten. Het uurloon van een vakmonteur ligt bij allemaal rond de €45,- exclusief BTW. Een rolluik monteren en bedrijfsklaar opleveren kost gemiddeld €200,- inclusief BTW per stuk. Er zijn aan de andere kant ook bedrijven die ongeveer € 100,- per stuk rekenen. Zij verrekenen ongeveer €100,- arbeidskosten door dit bedrag bovenop de productprijs te doen en daarmee de te lage arbeidskosten te verdoezelen. Het lijkt in eerste instantie dat dat u goede, dure rolluiken koopt, maar u betaalt in werkelijkheid teveel voor het product en te weinig arbeidskosten. Om dit te voorkomen kunt u vragen om een gescheiden offerteprijs wanneer er een all-in prijs is: prijzen van rolluiken en één voor de montagekosten.

Maatwerk is vakwerk

Rolluiken zijn maatwerkproducten. Tot op de kleinste millimeters moet de zonwering goed gemonteerd worden. Vaak zijn gevels en kozijnen niet waterpas, waardoor er bijvoorbeeld ‘uitvul’ werk verricht moet worden. Met speciale materialen wordt het rolluik alsnog waterpas gemaakt en correct werkend opgeleverd. Als u voor de goedkoopste optie: rolluiken online bestellen gaat, wees er dan zeker van dat u weet waar u aan begint of win voldoende advies in bij een gespecialiseerd bedrijf. Maatwerk producten kunnen (vaak) niet geruild worden, dus een mislukte poging maakt dan van goedkoop duurkoop. Vaak krijgt u ook garantie als een vakbedrijf- of man het product levert en monteert.

Expertise en een voordelige prijs

BYZON-dealers zitten door het hele land. Daardoor zit er altijd een dealer bij u in de buurt. Deze komt bij u langs voor een inmeetafspraak en plaatst de uiteindelijke bestelde zonwering. Zo heeft u de voordelige prijzen van rolluiken van BYZON en het vakmanschap van onze dealers. Neem contact op of bereken direct de prijzen voor rolluiken bij uw thuis.

Bereken uw prijs