Elektrische rolluiken: de mogelijkheden en prijzen

Rolluiken hebben voornamelijk een zonwerende functie. Doordat de lamellen volledig afsluiten laten ze absoluut geen licht door en zijn ze volledig verduisterend. Echter bieden ze u nog veel meer voordelen. Zo bieden ze u bijvoorbeeld bescherming tegen inbraak, omdat uw ramen en deuren volledig afgesloten worden. Daarnaast hebben ze door de kernschuimvulling tussen de dubbelwandige aluminium lamel een isolerende functie. Wist u dat u bij BYZON kunt kiezen voor een speciale anti-inbraak motor? Deze motor borgt uw rolluiken zodat het voor inbrekers zeer moeilijk wordt om binnen te komen.

Bent u op zoek naar elektrische rolluiken? Dan zult u ongetwijfeld ontzettend veel aanbieders vinden. Wat onderscheidt BYZON rolluiken dan van de concurrent? Een BYZON rolluik koopt u tegen een scherpe prijs, terwijl onze producten van absolute topkwaliteit zijn. Bovendien bieden we u diverse soorten, bedieningsmogelijkheden en kleuren waardoor u ontzettend veel mogelijkheden heeft bij het samenstellen van uw rolluik.

Prijs elektrische rolluiken met afstandsbediening

Een van de mogelijkheden wanneer u kiest voor elektrische rolluiken is om te kiezen voor een afstandsbediening. Elektrische rolluiken met afstandsbediening geven u veel vrijheid in het bedienen van uw rolluik. U bent niet langer verplicht om naar het desbetreffende raam te lopen en daar door middel van de bandbediening of draaischakelaar uw rolluik te laten zakken of op te trekken. Bovendien kan de afstandsbediening tot wel 5 typen zonwering bedienen, zowel los van elkaar als allemaal tegelijk.

Met de afstandsbediening kunt u met één druk op de knop uw rolluik bedienen. De prijs van elektrische rolluiken met afstandsbediening hangt natuurlijk af van de andere opties/ accessoires die u kiest. Maar de meerprijs voor een rolluik met afstandsbediening is standaard €203,- euro. Zie hieronder een duidelijk overzicht van de extra kosten voor een rolluik met elektrische bediening.

Type bediening Kosten
Bandbediening Standaard (geen meerprijs)
Motor met opbouw draaischakelaar + €108,- euro
Motor met afstandsbediening + €203,- euro

Bovengenoemde kosten komen bovenop de prijs voor uw rolluik. Elektrische bediening is vooral handig wanneer u voor een wat zwaarder rolluik kiest. Zo zijn aluminium rolluiken iets zwaarder dan de kunststof variant, in zo’n geval kan een elektrisch rolluik met draaischakelaar of afstandbediening dus zeker de moeite waard zijn. Met name wanneer u op zoek bent naar een stukje gebruiksgemak biedt elektrische bediening een meerwaarde.

Nu met Solar actie!
Rolluik Brel Alukon
Vanaf 225.-
 • Kan in breedte van 50 tot 440 cm
 • Kan in hoogte tot 360 cm
 • Sterke lamel voor stabiel pantser
 • Zeer degelijk rolluik Duits merk Alukon®
 • Geen toeslag op de Solar motor!
Bereken uw prijs
Nu met Somfy korting!
Rolluik Somfy Special
Vanaf 79.-
 • Het beste rolluik onder de zon
 • 100% lichtdicht en 12% meer isolatierendement
 • Kies uit 14 kleuren zonder meerprijs!
 • De beste Somfy motoren
  (elektrisch en Solar)
 • 7 jaar fabrieksgarantie!
Bereken uw prijs

Handmatige rolluiken

Wilt u toch liever handmatige rolluiken die u zelf door middel van bandbediening kunt bedienen? Alle rolluiken van BYZON Buitenzonwering worden standaard geleverd met bandbediening. U betaalt dus geen meerprijs voor een handmatige bediening van uw rolluik. Dit heeft als grote voordeel dat u minder betaalt wanneer u voor elektrische bediening kiest. Uiteraard is een handmatig rolluik van dezelfde kwaliteit als een elektrisch rolluik. Het enige verschil is dat u uw handmatige rolluik met de hand bediend, in plaats van elektrisch met een draaischakelaar of afstandsbediening.

Elektrische rolluiken tegen een scherpe prijs

Kiest u voor BYZON dan kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze rolluiken worden op Nederlandse bodem gemaakt. In onze fabriek in Barneveld wordt uw product geassembleerd, waarbij we uitsluitend gebruik maken van de beste materialen. Hiervoor werken we samen met diverse leveranciers uit Europa. Zo kunnen we uw zonwering snel leveren met 100% Hollandse zekerheid, kwaliteit en service.

Op onze website kunt u direct de prijs van uw rolluik berekenen. Zo weet u meteen wat het u kost om een nieuw rolluik te bestellen. Bent u tevreden met het scherpe prijsvoorstel? Vraag dan direct een montage offerte aan. Bestelt u uw rolluik via onze dealer? Dan komt hij altijd eerst nog bij u langs om uw rolluik in te meten. Bovendien wordt uw rolluik op vakkundige wijze gemonteerd en profiteert u ook van de volledige productgarantie.

Bereken direct uw rolluik