Elektrische rolluiken: de mogelijkheden en prijzen

Elektrische rolluiken bieden een breed scala aan voordelen die uw huis aangenamer en veiliger maken. Bij Byzon bent u aan het juiste adres voor rolluiken met elektrische bediening. U vindt bij ons een ruim aanbod aan rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. Van diverse bedieningsmogelijkheden tot verschillende kleuren: u heeft bij ons ontzettend veel mogelijkheden bij het samenstellen van uw elektrische rolluik. 

Voordelen van elektrische rolluiken

Wanneer u kiest voor elektrische rolluiken profiteert u van vele voordelen: 

Gemakkelijk te bedienen

Onze elektrische rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen. Kiest u voor een afstandsbediening? Dan kunt u gemakkelijk in het hele huis de rolluiken bedienen. Daarnaast kunt u de motor bedienen met een app. Zo kunt u de elektrische rolluiken zelfs bedienen als u in het buitenland bent! Vraag uw Byzon dealer naar de mogelijkheden. 

Geniet van de ideale temperatuur

Rolluiken met elektrische bediening sluiten altijd perfect. Dit zorgt voor de hoogste isolatiewaarde. Hierdoor kan er geen warmte of kou van buiten uw huis binnendringen. Onze elektrische rolluiken zijn voorzien van sterke veren aan de as. Die drukken het lamellenpaket stevig aan, hoe groot het rolluik ook is. Dit lamellenpaket bestaat uit isolerende kwaliteitslamellen. Zo bereikt u optimale isolatie. U houdt de warmte buiten in de zomer en de kou in de winter. Dat gaat u merken op uw energierekening! 

Verduisteren met elektrische rolluiken

Onze elektrische rolluiken sluiten perfect. Vooral onze Soprofen Somfy rolluiken. Deze rolluiken hebben een speciale geleider en afdichting in de bak. Hierdoor zijn ze 100% lichtdicht! U houdt licht, geluid, kou, hitte en zelfs inbrekers op afstand. Hoe heerlijk is het om de kamer zo af te sluiten voor invloeden van buiten. Deze rolluiken geven u ook een veilig en comfortabel gevoel. Dat slaapt heerlijk. 

Extra beveiliging

Byzon rolluiken met Somfy motoren zijn inbraakwerend of -vertragend. De kwaliteitsmotoren van onze elektrische rolluiken hebben stugge veren op de as die de as borgen bij de neergang. Als het rolluik sluit, is het lamellenpaket niet op te tillen van buitenaf. Dit is zo’n grote verhindering voor ongewenste gasten, dat ze geen moeite doen om hier doorheen te komen. Byzon rolluiken zorgen dus voor veiligheid, privacy en gemoedsrust.  

Prijs elektrische rolluiken met afstandsbediening

Een van de mogelijkheden wanneer u kiest voor elektrische rolluiken is om te kiezen voor een afstandsbediening. Elektrische rolluiken met afstandsbediening geven u veel vrijheid in het bedienen van uw rolluik. U bent niet langer verplicht om naar het desbetreffende raam te lopen en daar door middel van de bandbediening of draaischakelaar uw rolluik te laten zakken of op te trekken. Bovendien kan de afstandsbediening tot wel 5 typen zonwering bedienen, zowel los van elkaar als allemaal tegelijk. Met de afstandsbediening kunt u met één druk op de knop uw rolluik bedienen.

€100,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
 • Voor zeer brede toepassing geschikt!
 • Sterke lamel en stabiel pantser
 • Duitse topkwaliteit van Alukon®
 • 100 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Scherpe prijs!
Rolluik Somfy Only®
Vanaf 383.-
 • Meest stille rolluik dat er is
 • Inclusief stille Somfy motor
 • 7 jaar fabrieksgarantie!
 • 14 kleuren zonder meerprijs!
Bereken uw prijs

Soorten elektrische rolluiken

Uit welke soorten rolluiken kunnen klanten kiezen bij Byzon?

 • Byzon rolluiken zijn er in 14 standaard kleuren zonder meerprijs. Wit, grijs, zwartgrijs, kwartsgrijs, blauw, groen. Byzon heeft het!
 • Byzon elektrische rolluiken zijn leverbaar van 50 tot 440 cm. We passen steeds de goede lamel toe zodat de juiste stabiliteit en de juiste prijs behouden wordt bij elke maat.
 • Byzon rolluiken zijn er met Brel en Somfy motoren. Met schakelaar of afstandsbediening. Maar ook met stroomloze Solar accumotoren.
 • Keuzestress? Bel Byzon en we nemen door wat het beste bij u past.

Keuze uit verschillende motoren

Elektrische rolluiken van Byzon zijn voorzien van een kwaliteitsmotor. Vooral de Somfy motor is voorzien van een weerstandsherkenning en een optilbeveiliging. Dit voorkomt schade aan uw rolluik en het werkt inbraakwerend. Onze elektrische Somfy motoren zijn stil en sterk. 

De Somfy ILMO motor is te bedienen met schakelaarbediening. De Somfy RS100 IO motor is de beste en stilste motor met afstandsbediening. Laat de motor het werk doen! Bij bandbediening wordt vaak te veel fysieke trekkracht toegepast. Hierdoor kan het inwendige rolluik beschadigen of het koord slijten en breken. Bij elektrische bediening bent u verzekerd van gestage en rustige op- en neergang, wat de levensduur bevordert. We geven 7 jaar garantie op onze elektrische rolluiken. 

Waarom een rolluik van Byzon?

We passen het type lamel, motor en andere opties toe, passend bij uw wensen. Hierdoor betaalt u nooit te veel en is uw rolluik altijd op maat. Onze vakkundige Byzon-dealer adviseert u thuis over de mogelijkheden. Hij kan goed inschatten hoe de montage en afwerking het beste kan. Als u ontzorgt wilt worden en uw volledige garantie wilt behouden, kies dan voor een Byzon elektrisch rolluik en een Byzon-dealer. Onze rolluiken worden in de fabriek afgesteld en gecontroleerd voor het de doos in gaat. De goede verpakking en eigen vervoer naar onze dealer zorgt voor een schadevrij product.

Elektrische rolluiken tegen een scherpe prijs

Kiest u voor BYZON,dan kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze rolluiken worden op Nederlandse bodem gemaakt. In onze fabriek in Barneveld wordt uw product geassembleerd, waarbij we uitsluitend gebruik maken van de beste materialen. Hiervoor werken we samen met diverse leveranciers uit Europa. Zo kunnen we uw zonwering snel leveren met 100% zekerheid, kwaliteit en service.

Bestel uw elektrische rolluik bij Byzon

Byzon maakt uw elektrische rolluiken op maat. We zijn uw betrouwbare partner voor levering en installatie van uw rolluiken. Stel uw elektrische rolluik eenvoudig online samen en vraag een montageofferte aan. Wilt u eerst de rolluiken met eigen ogen bekijken? Dat kan! Kom langs in onze mooie showroom in Barneveld. We bezoeken u ook thuis met alle samples en kleurstalen. Plan een afspraak in voor persoonlijk advies! Heeft u verder nog vragen? Stuur een mail naar info@byzon.nl of bel naar 0342-483201.

Bereken direct uw rolluik