Byzon uitvalschermen zijn erg gewilde typen zonwering. Waarom? Waarschijnlijk toch vanwege de grote mate van lichtbescherming of schaduwcreatie. Door de lage stand van het scherm voor uw raampartij, heeft u zoveel mogelijk schaduweffect. Dat zorgt niet alleen voor schaduw binnen en dus bescherming van uw meubels tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling, maar u krijgt er ook een aangename, koele temparatuur door binnen in uw woonkamer.

Wanneer kiezen voor een uitvalscherm

Wanneer beslist u tot het aanschaffen van een Byzon uitvalscherm, in plaats van andere vormen van Byzon zonwering? Naast het feit of u het ene type Byzon zonwering mooier vindt dan het andere, is het ook een afweging van feiten.
Bijvoorbeeld, op plekken waar je geen vrije doorloop hebt kies je eerder voor een Byzon uitvalscherm dan voor een terrasscherm. Denk aan raampartijen waar niemand langsloopt en dus laaghangende zonwering niemand hindert. Door de lage stand of schuine hoek van het scherm, realiseert u zoveel mogelijk schaduw binnen. Een Byzon uitvalscherm is dus niet bedoeld om eronder te zitten, maar om erachter, in uw kamer, te genieten van zoveel mogelijk schaduw!

Byzon uitvalschermen zijn vervaardigd van sterk aluminium, waardoor lichtgewicht en stabiel. De cassette waarin het doek oprolt, alsmede de armsteunen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Dus u kunt uw Byzon uitvalscherm aanpassen naar de kleur van uw buitengevel. Alle Byzon uitvalschermen zijn voorzien van een kwaliteitsdoek uit de Swela Sunvas doekcollectie. Daarmee bent u verzekerd van actuele dessins en vuil- en UV-licht werende doeken. Met een Byzon uitvalscherm zult u heel veel gemak hebben. Ze zijn ook nog eens zeer laag in prijs. Byzon vervult zo al uw zonweringswensen!

Direct berekenen