Offertemandje

Bent u op zoek naar elektrische screens voor buiten? BYZON buitenzonwering helpt u verder. Wij hebben twee typen screens in drie bakmaten. Zo is screen bakmaat 85 mm geschikt voor ramen van een klein formaat. Screen bakmaat 95 mm kan voor zowel kleine als grote ramen gebruikt worden. Dit is tevens het meest verkochte screen. Daarnaast hebben we screen bakmaat 120. Deze is speciaal ontworpen voor hele grote ramen en bijvoorbeeld voor onder terrasoverkappingen. Alle screens zijn leverbaar als basis screen of als windvast ritsscreen.

Elektrische screens van BYZON

Bij BYZON bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit wanneer u elektrische screens voor buiten bij ons koopt. Bovendien kunt u kiezen uit twee typen screens, namelijk een basis screen of een windvast ritsscreen. Het essentiële verschil tussen een basis screen en een ritsscreen zit hem in het deels of geheel ingesloten doek in de geleider. Bij een basis screen zit het doek namelijk los, alleen de onderlat zit vast in de geleider. Bij een ritsscreen wordt tevens het doek ingesloten in de geleider, wat het doek windvast maakt. Zo zal het doek nooit klapperen wanneer het waait.

Bandbediening of elektrisch

De basisscreens worden standaard geleverd met bandbediening. Zo kunt u handmatig het doek laten zakken en optrekken. U betaalt hier overigens geen extra kosten voor. Wilt u echter wat meer gebruiksgemak? Dan kunt u ervoor kiezen om een motor te laten installeren met schakelaar of afstandbediening. Zo kunt u de dan elektrische screen heel eenvoudig laten zakken. Tevens zijn al onze elektrische screens ook verkrijgbaar met extra verdonkerend doek met keuze uit meer dan 40 doekdessins.

Wat kosten screens?

De kosten van elektrische screens zijn uiteraard afhankelijk van het formaat, het type en het type bediening dat u kiest. Veel opties zitten bij de prijs inbegrepen, zoals bandbediening en de kleurkeuze. Echter betaalt u voor sommige opties een meerprijs waaronder de keuze voor elektrische bediening. Door de rekentool te gebruiken weet u direct wat de screen van uw wensen zou kosten.

Meest verkocht

Screen kast 8,5 cm

 • Kan als basisscreen en windvast screen
 • Max hoogte 200 cm
 • Geschikt voor kleine ramen
Meest verkocht

Screen kast 9,5 cm

 • Kan als basisscreen en windvast screen
 • Max hoogte 340 cm
 • Geschikt voor de grotere ramen

Rekentool gebruiken

Op onze website kunt u binnen een aantal klikken de kosten voor uw elektrische screens voor buiten berekenen. Het enige dat u daarvoor moet weten is de afmeting van uw raam en welke soort en kleur screen u wilt. Door de zeven stappen te doorlopen kunt u direct de prijs van uw screen voor buiten berekenen. Eenvoudig, snel en transparant. Waarom screens kopen bij ons BYZON-der gemakkelijk is:

 • Binnen één minuut weet u de prijs van uw elektrische screen;
 • Altijd een montage-dealer bij u in de buurt;
 • Na inmeten wordt uw screen binnen 3 tot 4 weken geleverd;
 • Verschillende kleuren leverbaar, zonder meerprijs;
 • Voorzien van kleurvast UV-bestendig en brandwerend screendoek;

Bent u benieuwd naar welke elektrische screens bij u passen? Vergelijk de verschillende mogelijkheden en bereken direct de prijs. Uiteraard geven we u graag advies of helpen we u verder. Neem voor extra hulp of advies contact op door te bellen, mailen, appen of de chatfuncties te gebruiken.

Bekijk alle screens