Elektrische uitvalschermen

Wilt u lekker op uw terras zitten, maar liever niet in de volle zon? Laat een elektrische uitvalscherm plaatsen. Met slechts één druk op de knop kunt u genieten van ultiem comfort!   

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is ideaal voor uw terras. De diagonale stand zorgt voor schaduw in de woning en op uw terras. Wat zo prettig is aan een uitvalscherm is dat deze, dankzij de ranke vierkante cassette, stabiel opgehangen kan worden aan de gevel van uw woning. De windvaste armen van het scherm zijn van goede, stevige kwaliteit. Het doek van het scherm is gemaakt van polyester doek van Swela. Hun RAYOS collectie doeken zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een lange levensduur. Daarmee zijn onze elektrisch uitvalschermen een duurzame investering! 

Elektrisch uitvalscherm 

Elektrische uitvalschermen zorgen voor extra gemak! Het zakken en optrekken van het scherm wordt met behulp van technologie voor u uitgevoerd. Dit komt zeer van pas wanneer u een zwaarder uitvalscherm heeft. Een elektrisch uitvalscherm brengt extra gebruiksgemak en daarmee ervaart u meer comfort. bij BYZON kunt u kiezen voor een elektrisch uitvalscherm met motor die wordt bedient via een draaischakelaar. Dit soort uitvalscherm heeft een meerprijs van €108,-. Een uitvalscherm met motor die wordt bediend met een afstandsbediening heeft een meerprijs van €203,-. Wanneer u kiest voor een afstandsbediening kunt u tot wel vijf verschillende zonwering bedienen, zowel los van elkaar als allemaal tegelijkertijd. 

Nu gratis wind-sensor!
Knikarmscherm Omega
Vanaf 1.581.-
 • Gesloten cassette scherm
 • Structuurlak antraciet of creme-wit
 • Breedte van 300-600 cm
 • Uitval 250 of 300 cm
 • Diverse motorbedieningen
 • Tijdelijk met gratis windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm Carré
Vanaf 509.-
 • Mooie smalle vierkante cassette
 • Cassette in creme-witte glanslak
 • Breedte van 60-400 cm
 • Uitval van 90 tot 150 cm
 • Diverse motorbedieningen
 • Ook met SOLAR motor mogelijk!
Bereken uw prijs

Offerte opvragen?

Wilt u graag een elektrische uitvalscherm aanschaffen? Vraag eenvoudig een offerte op via onze website. Door de afmetingen, het type scherm, het type bediening en de kleur vast te stellen, berekenen wij de prijs voor u! Nadat u akkoord gaat met de offerte, komen wij bij u inmeten, plaatsen en, indien u dit wenst, onderhouden. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk door heel Nederland, zit er altijd wel eentje bij u in de buurt! 

Over BYZON

BYZON is al meer dan 25 jaar lang actief in de zonwering. De afgelopen jaren hebben we onze kennis flink uitgebreid. Dankzij onze ervaring in zonwering kunnen we u snel en vakkundig van dienst zijn. We fabriceren al onze schermen en rolluiken zelf in onze fabriek te Barneveld. We maken hierbij gebruik van de beste materialen die worden geleverd door verschillende leveranciers vanuit heel Europa. De uitvalschermen zijn voorzien van het beste doek en stevige armen. Het is ook mogelijk om de uitvalschermen via zonnepanelen te laten functioneren. Dankzij de goede kwaliteit van onze producten kunnen we u de beste zekerheid en service garanderen. Kortom, een elektrische uitvalscherm is een BYZON-der duurzame investering. 

Voor meer informatie of vragen over elektrische uitvalschermen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Bereken uw prijs