Zonnescherm voor uw terras

Wilt u tijdens een hete zomerdag liever in de schaduw zitten op uw terras? Dan is een zonnescherm voor uw terras de perfecte oplossing. Een zonnescherm zorgt er namelijk voor dat u de gehele dag lekker in de schaduw kan zitten en de volledige buitenruimte optimaal kunt benutten. Onze terrasschermen of ook wel knikarmschermen genoemd zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zo is er voor iedereen een geschikt terrasscherm te vinden. Wilt u meer weten over een bepaald product of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundige vakspecialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Soorten terraszonneschermen

Bij Byzon beschikken wij over drie typen terraszonneschermen. Voor iedere portemonnee hebben wij een geschikte oplossing. Wat uw wens ook is qua kleur of maat wij denken graag met u mee. Hieronder zullen we de verschillende soorten schermen even voor u uitlichten.

Knikarmscherm B1500

Dit zonnescherm staat bekend als budget scherm en is al verkrijgbaar vanaf 917,-. Het scherm is verkrijgbaar bij de maten van 300-500 cm breed en 250 of 300 cm uitval. U kunt bij dit type scherm zelf kiezen of u hem met elektrische bediening wilt laten installeren of met slingerstang. Het basis instap scherm heeft een semi-cassette.

Knikarmscherm B2000

De B2000 kan ook wel gezien worden als de grote broer van de B1500. Het zonnescherm is voorzien van een volledig gesloten cassette en beschikt over een stabiel basisscherm. De breedte en de uitval maten zijn hetzelfde als bij de B1500. Het B2000 type is verkrijgbaar vanaf €1.056.

Knikarmscherm B4000

Het zonnescherm type B4000 is toch wel het pareltje onder de zonneschermen. Hij beschikt over een designscherm met gesloten cassette en is afgewerkt met antraciet structuurlak. Hij is verkrijgbaar in elke gewenste maat en beschikt over allerlei extra functionaliteiten zoals een windmeter. Dit type zonnescherm is verkrijgbaar vanaf €1.310,-.

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs

Waarom een zonnescherm voor uw terras aanschaffen bij Byzon?

Bij Byzon staat de verhouding tussen prijs en kwaliteit op nummer 1, al onze zonneschermen zijn standaard uitgerust met kwalitatief zonweringsdoek. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw aankoop. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij aan al uw wensen en verwachtingen voldoen. Wij werken samen met bijna 50 dealers door heel Nederland, zodat er altijd een monteur bij u in de buurt is. Wilt u meer weten over Byzon of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Bereken uw prijs