Als u echt een vakantie- of zomergevoel wil krijgen rondom je eigen huis, dan is het wel wanneer u Byzon terrasscherm of knikarmscherm zich ontvouwt boven uw terras! Echte schaduwmakers zijn het, maar tegelijkertijd geven ze ook een geweldig zomergevoel. Een Byzon terrasscherm aan uw woning heeft echt heel veel positieve eigenschappen waardoor u er zin in krijgt om deze aan uw woning te laten monteren. We zullen er eens enkele noemen:

Verleng uw woning

Verleng uw woning met een paar meter extra! U kent dat wel: sommige woningen hebben openslaande tuindeuren naar het terras. Door middel van een Byzon knikarmscherm verlengt u zomaar de woonkamer tot een tuinkamer met een paar meter extra leef- en wooncomfort! Vrij ter beschikking en zonder enige verbouwkosten…

Byzon knikarmschermen

Byzon knikarmschermen zijn verkrijgbaar in standaardmaten of op maat. Daarin onderscheiden wij ons en kunnen scherp in prijs zijn. Byzon terrasschermen zijn allen systemen met een gesloten cassette. Dus het doek zit altijd veilig opgeborgen en is – vooral in natte en wintermaanden – beschermd tegen weersinvloeden.

Extra leefcomfort

Met een Byzon terrasscherm ervaart u veel extra leefcomfort: grote schaduwrijke plaats in uw tuin, verlengstuk van uw woning, vrije doorloop, bescherming van meubels tegen schadelijke gevolgen van UV-zonlicht, keuze uit handbediening of electrische bediening, degelijke constructie, kwaliteitsdoek waarbij u keuze heeft uit verschillende actuele en veel verkochte dessins.
Kortom: met het aanschaffen van een Byzon terrasscherm begint al uw zomers gevoel en kan de zon niet snel genoeg doorbreken. Trouwens, al is het bewolkt, dan nog geniet u onder uw Byzon terrasscherm. Het doek kan tegen een spatje!