Screen kosten weten? Gebruik de rekentool van BYZON buitenzonwering

De kosten voor een screen lopen sterk uiteen. Wanneer betaalt u een eerlijke prijs en wanneer zijn screens kwalitatief hoogwaardig? Oriënteren op internet is een goede eerste stap. We leggen u het verschil tussen goedkoop een duurkoop uit op het gebied van prijzen van screens en geven u advies over online betaalveiligheid en een eerlijke prijs.

Oriënteren op internet

Kosten van een screen kunnen zeer verschillend zijn, zeker tussen een fysieke (lokale) winkel en online bestellen. Een groot voordeel aan online shoppen: u hoeft de deur niet uit om veel te weten te komen over screens. Daarnaast zijn kosten van screens online vaak veel voordeliger dan in een fysieke winkel of showroom. In een winkel betaalt u namelijk niet alleen voor het product, maar ook voor de service en het personeel. Online kosten zijn daardoor vaak meer in verhouding met de kwaliteit van het product.

Kosten van screens

Bij zonwering kunt u snel opmaken of de kosten voor het product te hoog zijn door lage montageprijzen. De leverancier compenseert de lage montage-/arbeidskosten door een hoge marge op zijn producten. Het uurloon van een vakmonteur ligt bij allemaal rond de €45,- exclusief BTW. Een screen monteren en bedrijfsklaar opleveren kost gemiddeld €200,- inclusief BTW per stuk. Er zijn aan de andere kant ook bedrijven die ongeveer € 100,- per stuk rekenen. Zij verrekenen ongeveer €100,- arbeidskosten door dit bedrag bovenop de productprijs te doen en daarmee de te lage arbeidskosten te verdoezelen. Het lijkt in eerste instantie dat dat u goede, dure screens koopt, maar u betaalt in werkelijkheid teveel voor het product en te weinig arbeidskosten. Om dit te voorkomen kunt u vragen om een gescheiden offerteprijs wanneer er een all-in prijs is: kosten van de screens en één voor de montagekosten.

Screen-Basic
Vanaf 252.-
 • Basic is een niet-windvast systeem
 • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
 • Kan met hand- en elektrische bediening
 • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Nu gratis Solar motor!
Screen-Windvast
Vanaf 576.-
 • Het beste screen voor gewone ramen
 • Kan tot 440 cm breed en 400 cm hoog
 • Kies uit 3 kastvormen en 5 kastkleuren
 • Gratis upgrade naar Solar Stroomloze motor!
Bereken uw prijs
Screen-Windvast Xtra
Vanaf 793.-
 • Kan tot 700 cm breed!
 • Ideaal screen voor bredere toepassingen
 • Alleen met Somfy kwaliteitsmotor
 • Kies uit 15 RAL kleuren zelfde prijs
 • Innovatief systeem met mooie afwerking
Bereken uw prijs

Maatwerk is vakwerk

Screens zijn maatwerkproducten. Tot op de kleinste millimeters moet de zonwering goed gemonteerd worden. Vaak zijn gevels en kozijnen niet waterpas, waardoor er bijvoorbeeld uitvulwerk verricht moet worden. Met speciale materialen wordt het screen alsnog waterpas gemaakt en correct werkend opgeleverd. Als u voor de goedkoopste optie: screens online bestellen gaat, wees er dan zeker van dat u weet waar u aan begint of win voldoende advies in bij een gespecialiseerd bedrijf. Maatwerk producten kunnen (vaak) niet geruild worden, dus een mislukte poging maakt dan van goedkoop duurkoop. Vaak krijgt u ook garantie als een vakbedrijf- of man het product levert en monteert.

Expertise en een voordelige prijs

BYZON-dealers zitten door het hele land. Daardoor zit er altijd een dealer bij u in de buurt. Uw lokale dealer komt bij u langs voor een inmeetafspraak en plaatst de uiteindelijk bestelde screens. Zo heeft u de voordelige kosten van de screens van BYZON en het vakmanschap van onze dealers. Neem contact op of bereken direct de prijzen voor screens bij uw thuis.

Bereken uw prijs