Markies zonwering

Wilt u binnen in huis genieten van meer schaduw, koelte en privacy en daarbij ook uw huis voorzien van een nostalgische uitstraling? Dan is een markies voor zonwering de juiste keuze voor u. De klassieke en nostalgische markiezen, geven uw huis een geheel nieuwe look terwijl uw woonkamer of slaapkamer lekker koel blijft en er geen zon naar binnen schijnt.

Wanneer u erover nadenkt om markies zonwering aan te schaffen bent u bij Byzon aan het juiste adres. Binnen ons ruime assortiment vindt u verschillende maten en kleuren markiezen. Zo zit er ongetwijfeld een tussen die bij uw wensen aansluit. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze markiezen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor markies zonwering?

Markiezen zijn een vaak gekozen type van zonwering voor huizen, restaurants maar ook winkels kiezen regelmatig voor markiezen om de binnenkant van het pand te beschermen tegen de zon.

Het grootste voordeel van markiezen ten opzichte van andere zonwering is dat ze niet alleen de voor en bovenkant beschermen tegen de zon maar ook via de zijkant kan de zon niet naar binnen schijnen. Dit zorgt er voor dat markiezen een effectievere manier zijn van zonwering dan bijvoorbeeld een zonnescherm. Doordat de zon minder naar binnen schijnt zal u fijner tv kunnen kijken of op uw computer kunnen werken. Een ander voordeel van minder zon in huis is dat uw meubels minder snel verkleuren.

Markies Elegance
Vanaf 705.-
  • Mooie kwaliteit
  • Hout of aluminium
  • Onderhoudsarm
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies uit 4 kastkleuren
  • 100% maatwerk
Bereken uw prijs

Daarnaast zijn markiezen in tegenstelling tot andere zonwering minder gevoelig voor sterke wind. De markiezen van Byzon zijn gemaakt van sterke, duurzame materialen waardoor ze lang meegaan en niet zomaar kapot zullen waaien bij sterke wind. Net als bij onze andere zonwering zijn ook onze markiezen verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er voor ieder type raam wel een geschikt markies zonwering te vinden is. Onze markiezen kunnen namelijk wel een breedte van 340 centimeter overbruggen.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij Byzon profiteert u van de kwaliteit die u van ons gewend bent tegen een scherpe prijs. Dankzij onze snelle levering en de mogelijkheid om op korte termijn bij u langs te komen om de markies zonwering te komen inmeten, kunt u erg snel genieten van uw nieuwe zonwering. Kunt u niet wachten tot de markiezen bij u worden gemonteerd? Bereken dan direct uw prijs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bereken uw prijs