Offertemandje

BYZON is een unieke manier om de scherpste prijs voor markiezen uit te rekenen. Start gelijk! Bij De Klussenier Ron Janssen uit Rotterdam / Bergschenhoek kan u uw bestelling plaatsen, de producten bekijken en ook de montage bespreken.

Rolluiken

v.a. 141.-
 • Isolerende lamellen!
 • Kleinste kastmaat!
 • Snelle levertijden!

Screens

v.a. 177.-
 • Super scherpe prijzen
 • Van klein tot zeer groot
 • Extra zonwerende doeken!

Zonneschermen

v.a. 435.-
 • Knikarm- en uitvalschermen
 • Doeken zonder gestikte naden
 • Snelle levertijden

Markiezen

v.a. 539.-
 • Met of zonder omkasting
 • Aluminium of hout
 • Ook voor zelfmontage
Klanten beoordelen ons met

De Klussenier Ron Janssen is uw specialist in markiezen
en gevestigd in Rotterdam / Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Markiezen kan iedereen leveren. Maar wilt u goede markiezen tegen de scherpste prijs en nu gelijk uitrekenen? Kies dan voor De Klussenier Ron Janssen die Byzon-dealer is in uw regio. Wilt u vakkundige montage van uw markiezen? Ook dan is De Klussenier Ron Janssen uit Rotterdam / Bergschenhoek uw vakman voor perfecte montage en scherpe prijzen.

Alle typen zonwering kan De Klussenier Ron Janssen u tonen, door een display of bij u thuis. Bel meteen voor een afspraak, of stuur een e-mail. Bij De Klussenier Ron Janssen uit Rotterdam / Bergschenhoek profiteert u van de scherpe BYZON-prijzen en heeft u een vertrouwd adres voor levering, montage, betalen en garantie. Dus optimaal profiteren van lage prijzen en allerlei bestel- en betaalgemak bij u in de regio!

BYZON: groot in kwaliteit
klein in prijs!

BYZON is byzonder. U kunt namelijk razendsnel uw markiezen online uitrekenen. Dan ziet u dat BYZON de scherpste prijzen rekent voor mooie kwaliteit markiezen. BYZON is echter geen verre webwinkel, maar ook geen dure zonweringspeciaalzaak! BYZON is een compleet programma goede buitenzonwering dat verkocht wordt bij een vakspeciaalzaak. De Klussenier Ron Janssen in Rotterdam / Bergschenhoek (Zuid-Holland) is uw BYZON-dealer. Hij levert u deze mooie markiezen. Bij De Klussenier Ron Janssen staat een display waarop u de markiezen kunt zien, maar hij kan ook met de door u gewilde zonwering thuis komen om dit te tonen, of uw maatvoering opnemen en een prijs uitrekenen inclusief montage. Kies voor BYZON: byzonder bestelgemak, byzonder scherp in prijs, byzonder vertrouwd dichtbij!

De voordelen van BYZON markiezen

Als u echt op zoek bent naar een byzondere zonwering, dan is de markies wel het meest aansprekende product in de Byzon zonweringslijn. Markiezen onderscheiden zich op heel veel punten van andere zonwering. Allereerst de uitstraling! De markies heeft een heel eigen imago. Het geeft aan uw woning een extra klassieke, nostalgische uitstraling. In combinatie met een doekkleur die perfect past bij uw woning, heeft een markies iets onderscheidends dat u bij andere woningen niet snel zult aantreffen. Extra pluspunt: Byzon markiezen zijn windvast! Byzon markiezen zijn leverbaar in 5 verschillende uitvallen, namelijk 80 cm uitval, 100 cm, 115 cm, 135 cm en 150 cm. Het aantal velden of slagen bij een 80 cm uitval is vier, alle overige uitvalmaten hebben 5 velden of slagen. Byzon markiezen worden verder standaard geleverd met 2 markieskatrollen, 1 koordkikker, 1 kunststof koordgeleider, gegalvaniseerde schanieren en 2 ophangbeugels. Met een Byzon markies gaat u byzonder genieten van een prachtig stuk zonwering. Raadpleeg voor aanschaf altijd even De Klussenier Ron Janssen. Bij hem kunt u de omkasting bekijken, doekkeuze maken en de specifieke montage bespreken.

Waarom kiezen veel mensen voor BYZON buitenzonwering

BYZON is een landelijke site waarop u alle soorten markiezen online kunt uitrekenen voor de scherpste prijs. De Klussenier Ron Janssen levert uw markiezen en kan ook monteren. Zo profiteert u van de laagste prijzen en de beste persoonlijke service. BYZON is byzonder in prijs, product en zekerheid van aankoop, betaling en levering. U krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op uw markiezen.

Direct online markiezen uitrekenen