Rolluiken bestellen: prijzen op een rij en persoonlijke service

U wilt rolluiken bestellen voor de beste prijs, met persoonlijke service en op maat gemaakt. Byzon helpt u verder bij uw zoektocht. Er is namelijk altijd een montage-dealer bij u in de buurt. Goede kwaliteit, voordelige prijzen, continue bereikbaarheid en een gratis op maat gemaakte offerte zijn de standaard bij Byzon. Zo kunt u BYZONder makkelijk rolluiken bestellen.

Goede kwaliteit en jarenlang genieten

Omdat we bij BYZON alleen gaan voor goede kwaliteit werken we samen met diverse Europese leveranciers. Deze voldoen allemaal aan de Europese normen en richtlijnen. Omdat al deze rolluiken voldoen aan de wettelijke eisen kunt u jarenlang genieten van de zon én de schaduw. Maar naast een zonwerende functie brengt een rolluik van BYZON nog veel meer functionaliteiten met zich mee. De ALU-STANDAARD en ALU-EXTRA rolluiken hebben bijvoorbeeld naast een zonwerende functie, ook een isolerende functie. Dit komt door het dubbelwandige aluminium lamel met isolerende kernschuimvulling. Veel mensen ervaren ook dat ze dieper en rustiger slapen in een volledig donkere kamer door een rolluik.

€100,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
  • Voor zeer brede toepassing geschikt!
  • Sterke lamel en stabiel pantser
  • Duitse topkwaliteit van Alukon®
  • 100 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Scherpe prijs!
Rolluik Somfy Only®
Vanaf 383.-
  • Meest stille rolluik dat er is
  • Inclusief stille Somfy motor
  • 7 jaar fabrieksgarantie!
  • 14 kleuren zonder meerprijs!
Bereken uw prijs

Prijs van een rolluik

Hoeveel een rolluik gaat kosten, hangt af van een aantal factoren zoals de afmetingen. De ALU-EXTRA is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor zeer brede ramen, namelijk tot wel 380/390 centimeter. De ALU-STANDAARD lamel is meer geschikt voor de iets minder brede en minder hoge ramen. Ook een rol die meespeelt is de bediening waar u voor kiest. Standaard kunt u gebruik maken van handbediening, maar wanneer u iets meer gebruiksgemak wenst, kunt u tegen een meerprijs een motor laten plaatsen waardoor u het rolluik elektrisch kunt bedienen. Een leuke extra: u kunt bij uw rolluiken bestellen kiezen uit wel 10 verschillende kleuren zonder meerprijs.

Rolluiken bestellen

Bij BYZON kunt u gemakkelijk, online en binnen één minuut de prijs van uw rolluik berekenen in 6 stappen. Voer de afmetingen, type bediening, kleuren en etage-hoogte in en u ontvangt een gratis op maat gemaakte offerte inclusief montage. Een van onze 55 montage-dealers zit altijd bij u in de buurt, zodat u snel en persoonlijke contact heeft en vakmanschap gegarandeerd is. Na het inmeten wordt uw rolluik binnen twee weken geleverd. Zo is rolluiken bestellen gemakkelijk en snel geregeld én veilig. U betaalt pas bij oplevering.

Nog veel meer mogelijkheden

Naast de rolluiken ALU-STANDAARD en ALU-EXTRA heeft BYZON ook screens, terrasschermen, uitvalschermen en markiezen. Bekijk de voordelen, prijzen en meer informatie per categorie en kies wat bij u past. Komt u er niet uit? Rolluiken bestellen hoeft u niet alleen te doen. BYZON staat voor u klaar om u verder te helpen met uw vragen, wensen of eisen. Neem contact op, lees verder of bestel nu.

Bereken uw prijs