Rolluiken goedkoop

Bent u op zoek naar goedkope rolluiken? Dan staan we bij Byzon Buitenzonwering graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruime keuze aan diverse rolluiken in verschillende soorten en maten tegen een erg scherpe prijs. Wij werken samen met diverse leveranciers en dealers die topkwaliteit leveren tegen goede prijzen.

Rolluiken hebben veel mooie eigenschappen, ze verduisteren niet alleen uw woning, ze zijn ook isolerend en inbraakwerend. Ons rolluik ‘Alu standaard’ is het meest verkochte exemplaar binnen ons aanbod. Bij dit model kies je voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goedkope rolluiken van goede kwaliteit

Byzon staat er om bekend dat we goedkope rolluiken leveren tegen een erg goede kwaliteit. Wij werken samen met diverse Europese leveranciers die voldoen aan alle normen en richtlijnen. De rolluiken beschikken over een dubbelwandige aluminium lamel met kern schuimvulling, waardoor de rolluiken erg isolerend is. Dit zal u een hoop besparen op uw gasrekening.

Binnen ons aanbod vindt u twee verschillende type rolluiken. Namelijk ‘Alu standaard’ en ‘Alu Luxe’. Als u op zoek bent naar een standaard en goed werkend rolluik tot 250 cm, zonder extra opties, kies dan Alu-Standaard. De voordeligste keuze!

€100,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
  • Voor zeer brede toepassing geschikt!
  • Sterke lamel en stabiel pantser
  • Duitse topkwaliteit van Alukon®
  • 100 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Scherpe prijs!
Rolluik Somfy Only®
Vanaf 383.-
  • Meest stille rolluik dat er is
  • Inclusief stille Somfy motor
  • 7 jaar fabrieksgarantie!
  • 14 kleuren zonder meerprijs!
Bereken uw prijs

Wat kost een rolluik?

De kosten van een rolluik zijn afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste spelen de afmetingen van uw rolluik een grote rol. Hoe groter uw rolluik moet worden, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast speelt ook het type bediening die u kiest een onderdeel in de prijs. Gaat u voor handbediening of voor een elektrisch rolluik?

Bij ons kunt u al een rolluik kopen vanaf €174,- inclusief BTW. Bent u benieuwd wat het rolluik die bij uw wensen past kost? Via onze website laat u binnen één minuut een op maat gemaakt prijs berekenen.

Rolluiken goedkoop bestellen

Wilt u meer weten over het bestellen van goedkope rolluiken bij Byzon of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bereken eenvoudig uw prijs online. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de montage van uw nieuwe rolluik.

Bereken uw prijs