Screens buiten elektrisch

Wilt u uw huis van alle gemakken voorzien en genieten van een koele woning? Wat dacht u dan van screens buiten elektrisch. Onze elektrische buitenzonwering zorgt er voor dat uw woning tijdens warme zomerse dagen wordt afgezonderd van de hitte en de temperatuur binnen in uw huis aangenaam blijft. Daarnaast zorgen elektrische screens er in de winter ook voor dat uw huis geïsoleerd blijft waardoor er minder kou via de ramen naar binnen kan komen.

Screens zijn gemaakt van speciaal doek waardoor u wel naar buiten kan kijken maar degene vanaf buiten niet naar binnen kunnen kijken. Hoe fijn is dat? Wilt u meer weten over onze elektrische screens voor buiten? Onze deskundige zonwering specialisten staan voor u klaar!

Soorten elektrische screens voor buiten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten screens voor buiten elektrisch bediend. Wanneer u kiest voor deze extra luxe optie bij uw screen betaald u een kleine meerprijs voor de motor met afstandsbediening. Wanneer u voor de voordeligste optie wilt gaan kunt u ook voor een screen met bandbediening kiezen. Verder heeft u de keuze uit drie verschillende typen screens.

Screen-Basic
Vanaf 252.-
  • Basic is een niet-windvast systeem
  • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
  • Kan met hand- en elektrische bediening
  • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Nu gratis Solar motor!
Screen-Windvast
Vanaf 576.-
  • Het beste screen voor gewone ramen
  • Kan tot 440 cm breed en 400 cm hoog
  • Kies uit 3 kastvormen en 5 kastkleuren
  • Gratis upgrade naar Solar Stroomloze motor!
Bereken uw prijs

De doeken zijn bij deze 3 typen vaak verkrijgbaar met een zichtbaarheid van zowel 1% als 3%. U heeft hierbij de keuze uit screen kast 8,5 cm, geschikt voor de kleine ramen. De Screen kast 9,5 cm is geschikt voor grotere ramen met een maximale hoogte van 340 cm. De screen kast 12 cm is een extra verzwaarde uitvoering met grote stabiliteit en is geschikt voor zowel grote ramen, puien en overkappingen.

Waarom screens kopen bij Byzon

Bij ons staat de prijs- kwaliteitverhouding op nummer 1, daarbij zijn wij zo transparant mogelijk en kunt u uw prijs binnen één minuut op onze website berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Dankzij ons brede netwerk is er altijd een dealer bij u in de buurt waardoor u het screen al binnen 3 tot 4 weken kan worden geleverd na het inmeten. Daarnaast zijn al onze screens in verschillende kleuren leverbaar en zijn ze voorzien van kleurvast UV-bestendig en brandwerend screendoek. Via onze website kunt u direct uw eigen prijs berekenen en vrijblijvend een offerte aanvragen!

Bereken uw prijs