Offertemandje

De zomer is in volle gang en wat wilt u dan liever dan heerlijk in de tuin zitten met een glas wijn en dat de bbq op de achtergrond aan het roken is. zeker nu de weersverwachtingen weer wat beter worden brengen we het liefst zo veel mogelijk tijd in de tuin door, maar wanneer u toch wat meer beschut wilt zitten is een overkapping met screens de perfecte oplossing. Denk aan de momenten wanneer u op uw laptop of telefoon aan het werk bent en de zon schijnt er op. De schermen zijn minder goed te lezen wanneer de zon erg fel is, daarom zullen de screens er voor zorgen dat u in de schaduw zit en dat u ongestoord verder kunt werken. Hoe fijn is dat?

Welke soorten screens zijn er?

Screens zijn een vorm van zonwering en worden steeds vaker gebruikt als vorm van zonwering, dit komt omdat er heel veel verschillende soorten screens zijn en daarom is er voor ieder wel een geschikte soort te vinden. Er wordt in het algemeen in twee soorten screens onderscheid gemaakt, namelijk een rolscreen en een zipscreen (ook wel windvast screen of ritsscreen genoemd). Deze twee soorten lijken heel erg op elkaar, het enige verschil is dat een rolscreen naar beneden wordt uitgerold en een ritsscreen zipscreen/ritsscreen wordt vastgeritst waardoor de windvastheid beter is. Heeft u dus een overkapping waar het hard kan waaien? Dan is ons advies om voor een zipscreen te kiezen zodat u gelijk minder in de wind zit. 

Meest verkocht

Screen kast 8,5 cm

  • Kan als basisscreen en windvast screen
  • Max hoogte 200 cm
  • Geschikt voor kleine ramen
Meest verkocht

Screen kast 9,5 cm

  • Kan als basisscreen en windvast screen
  • Max hoogte 340 cm
  • Geschikt voor de grotere ramen

Screen kast 12 cm

  • Kan als basisscreen en windvast screen
  • Vanaf 340 tot 600 cm breed!
  • Geschikt voor grote ramen, puien of overkappingen
  • Extra verzwaarde uitvoering, grote stabiliteit

De voordelen van screens voor een overkapping

Het gebruik maken van screens heeft een hele hoop voordelen. Screens zijn namelijk in tegenstelling tot rolluiken gemaakt van transparant screendoek, wat er voor zorgt dat er nog wel licht door wordt gelaten en u niet meteen in het donker zit. Daarnaast is het transparante screendoek ook erg weerbestendig, zo zal het niet snel inregenen en zit u niet in de wind. Een ander voordeel aan het gebruiken van een screen bij een overkapping is dat u zelf wel naar buiten kan kijken, maar er kan niet van buiten naar binnen worden gekeken. Dit is een erg groot voordeel wanneer u vroeg in de ochtend in uw pyjama onder de overkapping zit. Ook zorgt zonwering door middel van Screens er voor dat u huid en de buitenmeubels beschermd zijn tegen de weersomstandigheden. Zo zal uw huid wanneer u onder de overkapping met een screen zit niet snel verbrand. 

Screens voor overkapping kopen? 

Wilt u meer weten over onze screens of bent u benieuwd of een screen geschikt is voor uw overkapping en vraagt u zich af hoeveel dit ongeveer zal gaan kosten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Wij helpen u graag. 

Bereken uw prijs