Zonwering terrasoverkapping

Wilt u heerlijk beschut zitten onder uw terrasoverkapping? Dan kunt u kiezen voor zonwering voor uw terrasoverkapping van Byzon. Vaak wordt er in dit geval gekozen voor screens die geplaatst kunnen worden aan de zijkant van de terrasoverkapping zodat u fijn uit de wind en uit de zon kunt zitten.

Bij Byzon vindt u een ruim aanbod aan verschillende typen zonwering voor uw terrasoverkapping in diverse soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een kleine screen in het antraciet of een wit groot zonnescherm. Bij ons vindt u het allemaal. Bent u benieuwd of wij het zonwering type kunnen leveren wat u zoekt? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag.

Screens terrasoverkapping

Screens als zonwering voor uw terrasoverkapping

Screens zijn een van de meest gekozen typen zonwering voor onder terrasoverkappingen. Ze zorgen er dat u beschut zit tegen de zon en wind. Bij screens kunt u nog wel naar buiten kijken maar kan er van buiten niet naar binnen worden gekeken. Dit is vooral een voordeel wanneer uw terrasoverkapping aan de straatkant ligt of als er vanuit andere tuinen naar binnen kan worden gekeken. De screens zijn zowel heel smal tot heel breed leverbaar. Tot wel 500 cm breed en hoog uit 1 stuk Daarnaast zijn screens ook redelijk voordelig te kopen en snel leverbaar. Zo kunt u in de zomer heerlijk beschut zitten.

Screen-Basic
Vanaf 252.-
  • Basic is een niet-windvast systeem
  • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
  • Kan met hand- en elektrische bediening
  • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Nu gratis Solar motor!
Screen-Windvast
Vanaf 576.-
  • Het beste screen voor gewone ramen
  • Kan tot 440 cm breed en 400 cm hoog
  • Kies uit 3 kastvormen en 5 kastkleuren
  • Gratis upgrade naar Solar Stroomloze motor!
Bereken uw prijs

Screens kopen bij Byzon

Wanneer u screens koopt bij Byzon bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt hierbij kiezen uit twee verschillende soorten screens, namelijk basis screen of een windvast screen. Het grote verschil tussen de twee soorten screens is dat het doek bij een basis screen alleen aan de onderkant vast zit in de geleider. Bij een ritsscreen worden ook de zijkanten ingesloten in de geleider, wat het doek windvast maakt. Hierdoor zal het doek wanneer er meer wind staat niet gaan klapperen.

De basis screens worden standaard geleverd met bandbediening, zo kunt het doek handmatig laten zakken en omhoog trekken. Het is ook mogelijk om tegen extra kosten te kiezen voor elektrische screens met een schakelaar of afstandsbediening. Alle soorten screens zijn verkrijgbaar in donker en extra donker doek. Hierbij heeft u de keuze uit meer dan 40 doekdessins.

Meer weten over onze zonwering terrasoverkapping?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van zonwering voor uw terrasoverkapping of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor informatie. Onze zonweringspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag. Het is ook mogelijk om direct uw prijs voor de screens te berekenen. Dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Bereken uw prijs