Bereken in 5 stappen uw

Knikarmscherm Alfa

1 Gewenste breedte x uitval in cm
  2 Kleur van cassette
   3 Type bediening
    4 Kleur van het doek
    Categorie blauw
    Categorie bruin-beige
    Categorie groen
    Categorie oranje geel
    Categorie paars rood
    Categorie zwart grijs wit
     5 Op welke etage komt het terrasscherm
      Uw Byzon-der scherpe prijs:
      1.078.-
      incl 21% BTW / excl. montage
      Wij scoren een 9

      Productinfo

      Knikarmscherm ALFA is een klassieke zonnescherm met een zeer vriendelijke prijs en veel mogelijkheden! Zo is de cassette leverbaar in 5 kleuren: wit, creme-wit, grijs, antraciet en twinkle-black. De ALFA is het meest verkochte knikarmscherm, vanwege de zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Het scherm wordt strak tegen de gevel gemonteerd. De Lees meer +

      Productinfo

      Knikarmscherm ALFA is een klassieke zonnescherm met een zeer vriendelijke prijs en veel mogelijkheden! Zo is de cassette leverbaar in 5 kleuren: wit, creme-wit, grijs, antraciet en twinkle-black. De ALFA is het meest verkochte knikarmscherm, vanwege de zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Het scherm wordt strak tegen de gevel gemonteerd. De uitvalschuinte is in graden verstelbaar. De motor die toegepast wordt heeft een natrekfunctie tegen doekrek. Daarom sluit de cassette altijd en beschermt zo het zonweringdoek optimaal. U heeft de keuze uit een mooie collectie meest verkochte doeken. Dit versnelt de levertijd. ALFA betekent eerste. De eerste is vaak de beste!

      Video

      Video

      Inmeten en monteren

      Terrasschermen zijn windvangers. Daarom moet de montage goed ingeschat en uitgevoerd worden. Is uw gevel draagkrachtig genoeg? Moet er eventueel gemonteerd worden met verlengde muursteunen? Of is chemische verankering nodig? Dat soort zaken beoordeelt de vakman nauwkeurig. Laat u daarom goed voorlichten zodat u veilig en lang geniet van uw terrasscherm!

      Hulp nodig?
      Bel, mail of app.
      We zijn er voor รบ! 0342-483201 info@byzon.nl 06 - 51788847