Offertemandje
Bereken in 6 stappen uw rolluik
1 Maten raamopening (de maat tussen de muur)
cm
  2 Type bediening
   3 Kleur van bak en geleider
    4 Kleur van de lamellen
     5 Waar wilt u het rolluik
      6 Op welke etage komt het rolluik
       Klanten beoordelen ons met
       Dit rolluik voor
       166.-
       incl 21% BTW / excl. montage

       BYZON heeft speciaal voor woningrolluiken twee typen lamellen ontwikkelt waarmee we alle raamafmetingen kunnen afdekken. Daarmee vereenvoudigen we de keuze en weet u zeker dat u een goede rolluiklamel hebt. De Alu-standaard lamel is 8,5 mm dik en 42 mm hoog. Deze dubbelwandige aluminium isolatielamel heeft een mooie ronde vorm, stapelt goed, sluit goed en zorgt voor de kleinste rolluikkast van Nederland! Ideaal voor ramen van 50 tot max. 300 cm breed en/of hoog. De hoge onderlat zorgt voor een goede basis waarop het lamellenpakket rust. De Alu-Extra lamel is 9,5 mm dik en 41,5 mm hoog. De extra stevige, dubbelwandige aluminium isolatielamel is uitstekend geschikt voor rolluiken tot 400 cm breedte of 350 cm hoogte.  Stapelt goed, scharniert goed, is stabiel in de geleiders en stil bij op en neer halen. Juist ook voor dakkapellen (waar vaak veel wind op staat) bevelen we deze lamel aan. 

       Waarin onderscheidt zich een BYZON rolluik? Naast een passende lamel hebben we geleiders met borstelrand vanbinnen dat zorgt voor geluiddemping, stabiliteit en lichtafdichting. De unieke vorm van ons lamel zorgt ervoor dat we de kleinste kastmaten hebben. Uniek detail is tevens dat we anti-klank kasten hebben zodat harde regen of hagel geluiden gedempt worden. We leveren onze rolluiken in 10 meest gekozen RAL-kleuren, zonder meerprijs. Vier speciale kleuren hebben een kleine meerprijs; dat zijn de kleuren staalblauw, spargroen, kwarts-grijs en zwart-grijs.

       We passen standaard twee motormerken toe: BREL en SOMFY. De BREL motor komt uit de Somfy fabrieken maar is een private label motor. Deze wordt geïmporteerd door BREL Nederland. Een gelijkwaardige motor met evenlange garantie en levensduur dan de SOMFY motoren. SOMFY onderscheidt zich met meer keuze en functionaliteiten. Zo bepaalt u of u genoeg hebt aan een standaard goede motor, of liever kiest voor een standaard speciale motor. Stel zo uw BYZON rolluik geheel naar wens samen!

       Klik op de foto voor een vergroting.

       Een veel gestelde vraag is: Wat is de levertijd? Als u wilt beschikken over een goed rolluik, geef ons dan de tijd om het goed te doen. Onze rolluiken zijn, nadat ze door onze dealer besteld zijn voor u, met ca. 10 dagen klaar in de fabriek. Daarna gaan ze op transport naar onze regio-dealer. U mag verwachten dat onze rolluiken, na inmeten bij u thuis, met ca. 20-30 werkdagen gemonteerd zijn bij u. Natuurlijk kunnen onvoorziene dingen oponthoud geven. Ook kan op de top van het hoogseizoen de montageplanning vollopen.

       Wij raden aan om rolluiken door onze regio-dealer te laten in-/nameten en te laten monteren. De werking en het plezier van een rolluik hangt voor het grootste deel af van goede montage. Daarom krijgt u bij een BYZON rolluik er een BYZON-monteur bij. Zo bent u verzekerd van goede montage en, als het nodig is, service of reparatie. BYZON ontzorgt u van A tot Z zodat u een veilige en vertrouwde keuze maakt.

       BYZON-der makkelijk.

       Een BYZON-dealer heeft alles in huis om het voor jou te regelen:

       Hij meet alles in, bestelt het voor je, levert het af, monteert het netjes en staat garant voor service en garantie.

       Welke dealer is er in mijn regio:

       Vind je geen BYZON-dealer in de buurt? Neem dan contact op met ons.