Offertemandje
Bereken in 6 stappen uw rolluik
1 Maten raamopening
Maak een keuze
cm
  2 Type bediening
  Maak een keuze
   3 Kleur van bak en geleider
   Maak een keuze
    4 Kleur van de lamellen
    Maak een keuze
     5 Waar wilt u het rolluik
     Maak een keuze
      6 Op welke etage komt het rolluik?
      Maak een keuze
       Dit rolluik voor
       130.- incl 21% BTW / excl. montage
       UW OVERZICHT
       Rolluik:Breedte: 0 cm, Hoogte: 0 cm Type bediening: Kleur van bak en geleider: Kleur van de lamellen: Waar wilt u het rolluik: Op welke etage komt het rolluik?:

        

       De rolluiken van BYZON zijn ideaal voor ramen in woningen, als carport afdichting, winkelpui bescherming, dakkapellen enz. De twee typen lamellen zijn afgestemd op het gebruik. De Alu-standaard lamel is 8,5 mm dik en 42 mm hoog. Deze dubbelwandige aluminium isolatielamel heeft een mooie ronde vorm, stapelt goed, sluit goed. Ideaal voor ramen van 50 tot max. 300 cm breed en/of hoog. De hoge onderlat zorgt voor een goede basis waarop het lamellenpakket rust. De Alu-Extra lamel is 9,6 mm dik en 41,5 mm hoog. Uniek van BYZON is dat deze dikkere lamel qua aanzien niet verschilt van de standaard lamel! Deze dikkere lamel is ideaal voor grotere afmetingen omdat deze lamel op grote breedte kaarsrecht blijft, goed stapelt, goed sluit en stil is bij op en neer transport.

       BYZON rolluiken hebben altijd een borstelgeleider. In tegenstelling tot veel andere rolluiken die rubber aan de binnenkant hebben. Borstels reinigen, geven de lamellen meer stabiliteit, dempen geluid en zorgen voor nog meer lichtafdichting. BYZON heeft de kleinste rolluikkasten met behoud van een dikke lamel. Daarin zijn we uniek. De kastgrootte wordt bepaald door de rolluikhoogte. De beste isolatie wordt bereikt door goede sluitende montage, niet zozeer door de dikte van de lamel. Stilstaand lucht tussen het pantser en het glasvenster is de beste geluid- en koude/warmtewering!

       Klik op de foto voor een vergroting.

       BYZON kan supersnel rolluiken leveren. Met 5-10 werkdagen zijn ze klaar in de fabriek. Maar dan zijn ze nog niet gemonteerd! Overleg daarom altijd met uw installateur wanneer hij ze daadwerkelijk kan monteren. Houd zodoende vanaf bestellen bij de dealer tot daadwerkelijk gemonteerd en wel opleveren rekening met een doorlooptijd van ca. 3-4 weken. Wilt u het eerder, overleg dan met de BYZON regio-dealer.

       Goede rolluiken kopen is 1. Goede montage is 2! Dat wordt vaak onderschat. Daarom adviseren we onze rolluiken te laten monteren via de BYZON regio-dealer. Die werkt dagelijks met onze producten en weet wat hij nodig heeft om ook voor u de rolluiken naar tevredenheid op te leveren. One dealers rekenen realistische montageprijzen gebaseerd op het uurloon van een vakkundige installateur. Tijdens inmeten weten ze precies welke materialen ze nodig hebben voor een perfecte montage en afwerking.

       Zonwering dealers Nederland

       Waarom kiezen mensen
       voor Byzon?

       • Superscherpe prijzen
       • Snelle levertijden
       • Altijd een Byzon-regiodealer in de buurt
       • Monteur komt altijd vooraf inmeten
       • Gemiddelde waardering: 9,2