Offertemandje
Bereken in 5 stappen uw terrasscherm
1 Gewenste afmetingen
Maak een keuze
Let op: tussenmaten zijn ook mogelijk!
  2 Type bediening
  Maak een keuze
   3 Kleur van cassette
   Maak een keuze
    4 Kleur van het doek
    Maak een keuze
    Blauw
    Bruin-beige
    Groen
    Oranje geel
    Paars rood
    Zwart grijs wit
    Actiedoeken (snellere levertijd)
     5 Op welke etage komt het terrasscherm?
     Maak een keuze
      Dit terrasscherm voor
      1.310.- incl 21% BTW / excl. montage
      UW OVERZICHT
      Terrasscherm:Breedte: 0 cm, Uitval: 0 cm Type bediening: Kleur van cassette: Kleur van het doek: Op welke etage komt het terrasscherm?:

       

      BYZON biedt met 4 schermen een keus die altijd bij uw wensen past. We zullen dit toelichten.
      de B1500 is een basis instapscherm met semi-cassette en de mogelijkheid voor handmatige bediening of elektrische bediening. De B2000 is zijn grotere broer, met een volledig gesloten cassette. Beiden zijn voorradig in RAL 9001 creme-wit. Dit zijn stabiele schermen voor een betaalbare prijs. De B3000 is een design-scherm met een smalle cassette en standaard leverbaar in antraciet structuurlak! De B3000 kan tot 450 cm breed en 250 of 300 cm uitval. Dit scherm is een zusje van haar grote broer de B4000. De B4000 kan op elke maat tussen de 500 en 600 cm breedte. Dit scherm is absoluut de top zowel qua constructie, stabiliteit, kracht in de armen en ophanging. Standaard in Ral 7016 structuurlak. Super mooie schermen voor super mooie prijzen!

      Klik op de foto voor een vergroting.

      terrasscherm

      Wilt u snel een zonnescherm, dan kunt u kiezen uit 3 actiedoeken die op voorraad liggen. Dit zijn de meest actuele doekdessins. Klik hier voor de stalen. Een scherm met één van deze doeken is met 3 weken afgeleverd bij de BYZON regio-dealer. Dus met praktisch 3-4 weken kan dit scherm bij u hangen. Wilt u liever kiezen uit de volledige doekencollectie? Dan kan de levertijd in het voorseizoen ca. 3-4 weken zijn en in het hoogseizoen ca. 5-6 weken. Overleg met uw BYZON-dealer wanneer hij een scherm kan monteren.

      Terrasschermen zijn windvangers. Daarom moet de montage goed ingeschat en uitgevoerd worden. Is uw gevel draagkrachtig genoeg? Moet er eventueel gemonteerd worden met verlengde muursteunen? Of is chemische verankering nodig? Dat soort zaken beoordeelt de vakman nauwkeurig. Laat u daarom goed voorlichten zodat u veilig en lang geniet van uw terrasscherm!

      Zonwering dealers Nederland

      Waarom kiezen mensen
      voor Byzon?

      • Superscherpe prijzen
      • Snelle levertijden
      • Altijd een Byzon-regiodealer in de buurt
      • Monteur komt altijd vooraf inmeten
      • Gemiddelde waardering: 9,2