Bereken in 5 stappen uw

Knikarmscherm Sigma

1 Gewenste breedte x uitval in cm
  2 Type bediening
   3 Kleur van cassette
    4 Kleur van het doek
    Categorie blauw
    Categorie bruin-beige
    Categorie groen
    Categorie oranje geel
    Categorie paars rood
    Categorie zwart grijs wit
     5 Op welke etage komt het terrasscherm
      Uw Byzon-der scherpe prijs:
      1.268.-
      incl 21% BTW / excl. montage
      Wij scoren een 9

      Productinfo

      Er zijn veel schermen in Nederland te koop. BYZON heeft de keuze voor u vereenvoudigd door de samenstelling van een topklasse scherm dat op alle fronten zal voldoen. De B4000 is een super kwaliteits-scherm samengesteld van de beste onderdelen. Dit scherm kan in de breedte 300 tot 600 cm en uitval 250 of 300 cm. Leverbaar in 2 kleuren structuurla Lees meer +

      Productinfo

      Er zijn veel schermen in Nederland te koop. BYZON heeft de keuze voor u vereenvoudigd door de samenstelling van een topklasse scherm dat op alle fronten zal voldoen. De B4000 is een super kwaliteits-scherm samengesteld van de beste onderdelen. Dit scherm kan in de breedte 300 tot 600 cm en uitval 250 of 300 cm. Leverbaar in 2 kleuren structuurlak: antraciet 7016 of gebroken-wit 9001. Daarmee vereenvoudigen we voor u de keus en bieden we het beste aan voor een zeer scherpe prijs. We hebben alles op voorraad waardoor we snel en voordeliger kunnen zijn. We hebben bewust gekozen voor de Swela Sunvas doeken. Het is namelijk een polyester garen en doek zonder gestikte naden. Dit zijn de beste zonweringsdoeken die het langste mee gaan. Polyester trekt ook bij warm zonlicht erop strak waardoor je doek er altijd mooi uitziet. De B4000 heeft een mooie smalle cassette, gemonteerd op twee montageplaten en in schuinte verstelbaar. Geniet byzon-der van licht en schaduw met de B4000!

      Video

      Video

      Inmeten en monteren

      Terrasschermen zijn windvangers. Daarom moet de montage goed ingeschat en uitgevoerd worden. Is uw gevel draagkrachtig genoeg? Moet er eventueel gemonteerd worden met verlengde muursteunen? Of is chemische verankering nodig? Dat soort zaken beoordeelt de vakman nauwkeurig. Laat u daarom goed voorlichten zodat u veilig en lang geniet van uw terrasscherm!

      Hulp nodig?
      Bel, mail of app.
      We zijn er voor รบ! 0342-483201 info@byzon.nl 06 - 51788847