Aluminium markiezen

Bent u op zoek naar aluminium markiezen of wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden voor het kopen hiervan? Dan bent u bij Byzon Buitenzonwering aan het juiste adres.

Wij vertellen u graag meer over onze producten en helpen u graag bij het vinden van de markiezen waar u naar op zoek bent. De Byzon markiezen voldoen altijd aan uw verwachtingen en kunnen binnen korte tijd geleverd worden. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie of bestel uw buitenzonwering direct online.

Onderhoudsvrije aluminium markiezen

Een aluminium markies bestaat uit een zonweringdoek die op een aluminium frame is gespannen. Het grote voordeel van een aluminium markies is dat het frame erg onderhoudsvrij is. De markiezen hoeven nooit meer geschuurd of geschilderd te worden. Hoe fijn is dat?

Het frame van de markiezen kan daarnaast worden hergebruikt als u het voorziet van nieuw zonweringdoek. Het frame gaat vaak tientallen jaren mee. Het frame kan ik verschillende RAL kleuren geleverd worden, zo passen de markiezen altijd goed bij uw woning. Wanneer u kiest voor een markies breder dan 5 meter, wordt er altijd een tussenpoot in het frame bevestigd om doorhangen te voorkomen.

Aluminium markiezen tegen een scherpe prijs

Wilt u aluminium markiezen kopen tegen een scherpe prijs, dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om de markiezen tegen een voordelige prijs, snel aan u te leveren met 100% Hollandse zekerheid, kwaliteit en service.

Markies Elegance
Vanaf 705.-
  • Mooie kwaliteit
  • Hout of aluminium
  • Onderhoudsarm
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies uit 4 kastkleuren
  • 100% maatwerk
Bereken uw prijs

Via onze online rekentool berekent u heel eenvoudig binnen enkele klikken uw prijs op maat. U kunt uw product aan de hand van een aantal keuzes samenstellen en u weet direct de kosten van uw markies. Wanneer u tussen diverse opties wisselt ziet u direct het prijsverschil. Bent u tevreden over de prijs? Vraag dan direct een montage offerte aan.

Meer weten over onze markiezen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van aluminium markiezen tegen een scherpe prijs of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten staan graag voor u klaar en helpen u bij het maken van een keuze of het verkrijgen van meer informatie. Laat ons gerust weten waar we u bij kunnen helpen of bereken direct uw prijs.

Bereken uw prijs