Als u echt op zoek bent naar een byzondere zonwering, dan is de markies wel het meest aansprekende product in de Byzon zonweringslijn. Markiezen onderscheiden zich op heel veel punten van andere zonwering.

Eigen imago

Allereerst de uitstraling! De markies heeft een heel eigen imago. Het geeft aan uw woning een extra klassieke, nostalgische uitstraling. In combinatie met een doekkleur die perfect past bij uw woning, heeft een markies iets onderscheidends dat u bij andere woningen niet snel zult aantreffen.

Groot schaduweffect

Byzon markiezen vallen onder de diagonaal uitvallende zonwering, maar biedt nog meer schaduwcomfort dan een uitvalscherm. Vanwege de zijkanten die ook dicht zijn met zonweringsdoek kan de zon niet zijdelings naar binnen schijnen. Daardoor bereikt u met een Byzon markies een groot schaduweffect in uw woning.

Windvast

Extra pluspunt: Byzon markiezen zijn windvast! Byzon markiezen zijn leverbaar in 5 verschillende uitvallen, namelijk 80 cm uitval, 100 cm, 115 cm, 135 cm en 150 cm. Het aantal velden of slagen bij een 80 cm uitval is vier, alle overige uitvalmaten hebben 5 velden of slagen. Byzon markiezen worden verder standaard geleverd met 2 markieskatrollen, 1 koordkikker, 1 kunststof koordgeleider, gegalvaniseerde schanieren en 2 ophangbeugels.

Omkasting

Byzon markiezen hebben een omkasting ter bescherming van het doek als de markies is opgehaald. De omkasting kan in hout worden uitgevoerd of in aluminium. Standaard levert Byzon de kap en zijschotten in RAL 9010 (wit), RAL 9001 (roomwit), RAL 6009 (groen) of RAL 7016 (antraciet).

Met een Byzon markies gaat u byzonder genieten van een prachtig stuk zonwering. Raadpleeg voor aanschaf altijd even uw Byzon-dealer. Bij hem kunt u de omkasting bekijken, doekkeuze maken en de specifieke montage bespreken.

Direct berekenen