Zwarte markiezen van Byzon buitenzonwering

Wilt u uw woning een nostalgische en klassieke uitstraling geven en tegelijkertijd profiteren van minder zon in uw woning? Dan zijn de zwarte markiezen van Byzon een goede keuze voor u.

Wanneer u kiest voor markiezen zal u woning van binnen van heel veel schaduw worden voorzien en blijft het binnen ook een stuk koeler. Daarnaast profiteert u van het voordeel dat markiezen ook de zon vanaf de zijkant tegenhouden, waardoor u ook bij een laagstaand zonnetje geen last heeft van het felle licht.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen bij het leveren en installeren van uw nieuwe markiezen? Neem dan gerust contact met ons op of bereken uw prijs binnen enkele seconden. Het deskundige team van Byzon staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor zwarte markiezen?

Hoewel de markies één van de oudste vormen van zonwering is, blijft het een erg goede manier om uw woning te voorzien van schaduw. Ze laten namelijk geen zij-zon door en zijn erg goed bestand tegen harde wind. Dit is erg fijn wanneer u in Nederland woont waar het regelmatig hard kan waaien. Maar markiezen zijn niet alleen praktisch, zwarte markiezen zijn ook erg stijlvol, zowel bij oude klassieke panden als bij nieuwbouw woningen zien we de markiezen regelmatig terugkomen binnen het ontwerp. Uw woning krijgt een geheel andere uitstraling.

Markies Elegance
Vanaf 705.-
  • Mooie kwaliteit
  • Hout of aluminium
  • Onderhoudsarm
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies uit 4 kastkleuren
  • 100% maatwerk
Bereken uw prijs

Voor welke kleur markiezen u gaat is uiteraard geheel aan uzelf. Bij Byzon heeft u de keuze uit tientallen kleuren en patronen. Zowel in het zwart of in het zwart/wit gestreept zijn de markiezen verkrijgbaar. Verder zijn de markiezen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zowel voor grote als kleine ramen zijn markiezen geschikt. Daarnaast heeft u zelf de keus voor welke bediening u gaat en of uw de markiezen met of zonder omkasting wilt bestellen. Stel uw markiezen helemaal samen hoe u het in gedachten heeft en wij komen ze zo snel mogelijk bij u monteren.

Byzon staat voor u klaar

De markiezen van Byzon onderscheiden zich in de kwaliteit. Wij werken met sterk kwaliteits doek waardoor de zwarte markiezen extra bestand zijn tegen harde wind. Daarnaast vinden wij goede service ook erg belangrijk, wij zullen snel bij u langskomen en u kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wilt of een specifieke vraag heeft. Onze zonwering specialisten staan voor u klaar!

Bereken uw prijs