Offertemandje
Bereken in 8 stappen uw screen
1 Maten raamopening
cm Let op: windvaste screens met kast 8,5 cm kunnen tot max. 200 cm. Voor hogere maten, kies kast 9,5 cm.
  2 Type screen
   3 Model
    4 Type bediening
     5 Kleur van bak en geleider
      6 Kleur van het doek
       7 Screen op of tussen de muur
        8 Op welke etage komt het screen
         Klanten beoordelen ons met
         Dit screen voor
         202.-
         incl 21% BTW / excl. montage

         Screens van BYZON zijn makkelijk te plaatsen zonwering. We hebben de keuze voor u vereenvoudigd tot twee typen screen met drie cassettematen. Zo zijn er BASIS-screens en WINDVASTE-screens. Het verschil is de manier waarop het doek in de geleiders links en rechts zit. Bij basis-screens zit er een kleine kier tussen doek en geleider. Bij windvaste/rits-screens zit het doek vast in de geleider d.m.v. een speciale doekrits. Daarom zijn ze windvast en hangt het doek altijd strak. Basis-screens kunnen prima voor kleine ramen op windluwe gevels. Staat er wind op de gevel of wilt u screens op 1e of 2e etage, kies dan voor de windvaste uitvoering. De cassettematen variëren in 8,5 / 9,5 / 12 cm grootte. Hoe hoger het raam, hoe hoger het screen, hoe dikker de doekrol, hoe groter de kast. Onze screens zijn leverbaar van 50 tot 500 cm breedte en van 30 tot 600 cm hoogte. Qua cassettevorm kunt u kiezen uit een veirkant/half schuine bakvorm, of geheel vierkant. Wilt u kast en geleiders in andere kleuren dan Ral 9001/9010/7016? Dat kan. Laat het ons weten. Alle screens zijn standaard voorzien van 3% Sergé screendoek, leverbaar in vele kleuren. Wilt u nog meer licht- en warmtewering, kies dan voor 1% doek met een dichtere structuur. Er zijn ook dichte doeken voor complete verduistering.

         BYZON biedt u zo voldoende antwoord op uw zonweringsvraagstuk. Mooie screens voor zeer voordelige prijzen!

         Klik op de foto voor een vergroting.

         Screens voor ramen

         Screens van BYZON zijn standaard met 2-3 weken klaar in de fabriek. Houd er rekening mee dat de doorlooptijd van bestellen tot en met gemonteerd aan uw gevel ca. 4-5 weken is. Overleg altijd met uw regio-dealer wanneer hij de screens kan monteren.

         Screens moeten goed gemonteerd worden willen ze naar tevredenheid functioneren. Het vraagt veel precisiewerk om het uitgebalanceerd en waterpas op te hangen. Vaak zijn gevels of kozijnen niet recht, daarom is het technisch inzicht van een monteur wel vereist. Raadpleeg daarom uw BYZON regio-dealer.

         Een BYZON-dealer heeft alles in huis om het voor jou te regelen:

         Hij meet alles in, bestelt het voor je, levert het af, monteert het netjes en staat garant voor service en garantie.

         Welke dealer is er in mijn regio:

         Vind je geen BYZON-dealer in de buurt? Neem dan contact op met ons.