Offertemandje

Wilt u uw slaapkamer of zolderkamer tijdens warme zomerdagen lekker koel houden? Wat dacht u dan van een screen voor een dakkapel? Dakkapel screens zorgen ervoor dat de zon en dus de warmte uw raam niet kan bereiken waardoor de slaapkamer helemaal is afgezonderd van de hitte. Daarnaast zorgt het er voor dat uw raam in de winter beter is geïsoleerd. Ook zal het uw kamer iets verduisteren en zorgt zonwering bij een dakkapel voor meer privacy. Hoe fijn is dat? Bij Byzon beschikken we over een ruim assortiment aan screens die geschikt zijn voor uw dakraam. Wilt u meer weten over onze screens voor een dakkapel of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Waarom kiezen voor een screen voor uw dakkapel

Een dakkapel draagt vaak bij een heel veel extra lichtinval in uw woning. Dit kan erg fijn zijn wanneer u van het daglicht wilt genieten, maar het kan daarom ook snel warm worden of het licht kan te fel zijn om in te werken of relaxen. In dat geval kan zonwering een erg goede manier zijn om de zon buiten te houden maar u toch de lichtschakelaar uit kunt laten. Naast dat het hierdoor lekker koel blijft in de kamer zal u ook profiteren van meer privacy, mensen die voorbij lopen zullen niet meer zo makkelijk bij u naar binnen kunnen kijken.

screen dakkapel

Soorten screens voor uw dakraam

Bij Byzon werken we met drie soorten screens en kastmaten van 50 cm tot wel 600 cm breed. Daarnaast is het bij de meeste typen screens mogelijk om de doorzicht van uw screen zelf te kiezen. Gaat uw voorkeur uit naar weinig doorzicht vanaf binnen, dan kunt u het beste gaan voor 1%. Wilt u liever wel goed naar buiten kunnen kijken? Dan kunt u het beste kiezen voor 3% screendoek. Daarnaast heeft u bij de verschillende type screens ook nog de keuze voor een basis screen of een windvast screen, dit is afhankelijk van uw voorkeur. De type screens voor een dakkapel zijn de screen kast 8,5 cm, screen kast 9,5 cm en de screen kast 12 cm. Het grootste verschil in deze types zit in de maten van de screenkast. Hierbij liggen de prijzen van het grotere type een stuk hoger dan bij het kleinere type screen kast.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een screen voor een dakkapel? Dan helpen wij u graag. Als jarenlange deskundige zonwering specialist kunnen wij al uw vragen beantwoorden en een goed advies geven op basis van uw situatie. Waar u ook woont, onze dealers bevinden zich door heel Nederland. Stuur ons een bericht via Whatsapp of bel ons op 06-51788847.

Contact