Screens voor uw dakkapel vindt u bij Byzon

Wilt u uw slaapkamer of zolderkamer tijdens warme zomerdagen lekker koel houden? Wat dacht u dan van een screen voor een dakkapel? Dakkapel screens zorgen ervoor dat de zon en dus de warmte uw raam niet kan bereiken waardoor de slaapkamer helemaal is afgezonderd van de hitte.

Daarnaast zorgt het er voor dat uw raam in de winter beter is geïsoleerd. Ook zal het uw kamer iets verduisteren en zorgt zonwering bij een dakkapel voor meer privacy. Hoe fijn is dat? Bij Byzon beschikken we over een ruim assortiment aan screens die geschikt zijn voor uw dakraam. Wilt u meer weten over onze screens voor een dakkapel of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Waarom kiezen voor een screen voor uw dakkapel

Een dakkapel draagt vaak bij een heel veel extra lichtinval in uw woning. Dit kan erg fijn zijn wanneer u van het daglicht wilt genieten, maar het kan daarom ook snel warm worden of het licht kan te fel zijn om in te werken of relaxen. In dat geval kan zonwering een erg goede manier zijn om de zon buiten te houden maar u toch de lichtschakelaar uit kunt laten. Naast dat het hierdoor lekker koel blijft in de kamer zal u ook profiteren van meer privacy, mensen die voorbij lopen zullen niet meer zo makkelijk bij u naar binnen kunnen kijken.

Soorten screens voor uw dakkapel

Bij Byzon werken we met drie soorten screens en kastmaten van 50 cm tot wel 600 cm breed. Daarnaast is het bij de meeste typen screens mogelijk om de doorzicht van uw screen zelf te kiezen. Gaat uw voorkeur uit naar weinig doorzicht vanaf binnen, dan kunt u het beste gaan voor 1%. Wilt u liever wel goed naar buiten kunnen kijken? Dan kunt u het beste kiezen voor 3% screendoek.

Screen-Basic
Vanaf 252.-
  • Basic is een niet-windvast systeem
  • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
  • Kan met hand- en elektrische bediening
  • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Nu gratis Solar motor!
Screen-Windvast
Vanaf 576.-
  • Het beste screen voor gewone ramen
  • Kan tot 440 cm breed en 400 cm hoog
  • Kies uit 3 kastvormen en 5 kastkleuren
  • Gratis upgrade naar Solar Stroomloze motor!
Bereken uw prijs

Daarnaast heeft u bij de verschillende type screens ook nog de keuze voor een basis screen of een windvast screen, dit is afhankelijk van uw voorkeur. De type screens voor een dakkapel zijn de screen kast 8,5 cm, screen kast 9,5 cm en de screen kast 12 cm. Het grootste verschil in deze types zit in de maten van de screenkast. Hierbij liggen de prijzen van het grotere type een stuk hoger dan bij het kleinere type screen kast.

Bereken zelf uw prijs!

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een screen voor een dakkapel? Dan helpen wij u graag. Via onze website kunt u eenvoudig en snel een prijs uitrekenen voor uw nieuwe screens. Vul de passende afmetingen in, kies de gewenste kleuren en u ontvangt binnen één minuut een prijs. Bovendien kunt u vrijblijvend een montage offerte aanvragen door één van onze dealers binnen heel Nederland!

Bereken uw prijs