Zonnescherm 3 meter breed

Bent u op zoek naar een zonnescherm van 3 meter breed voor een groot raam? Dan bent u bij Byzon aan het juiste adres. Bij ons vindt u zonneschermen in verschillende soorten en maten tegen een scherpe prijs. Zo vindt u bij ons zonneschermen van 300 tot 600 cm breedt met een uitval van 250 tot 300 cm. Welke maten u kiest is volledig aan u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van een zonnescherm van 3 meter of wilt u meer weten over de prijs? Neem dan gerust contact met ons op, bekijk al onze zonneschermen of bereken uw prijs binnen één minuut. Onze zonweringspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het zonnescherm 3 meter die past bij uw wensen.

Zonneschermen in verschillende soorten en maten

Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten zonneschermen die in diverse maten en kleuren verkrijgbaar zijn waardoor er voor iedereen een geschikt zonnescherm te vinden is. De twee typen die we hierin onderscheiden is het ‘knikarmscherm B4000’ en ‘uitvalscherm Carré’. Het knikarmscherm B4000 is een scherm van hoge kwaliteit. Hij is daarnaast leverbaar is de afmetingen 300-600 cm in de breedte met een uitval van 250-300 cm. Het doek van dit scherm is van Swela Sunvas gemaakt van Polyester garen. Dit zijn de beste zonweringdoeken die erg lang mee gaan.

Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
  • Designscherm met smalle cassette
  • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
  • Kies uit 5 kastkleuren
  • Topklasse scherm, degelijke constructie
  • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs
Uitvalscherm
Vanaf 516.-
  • Kies uit 2 cassettevormen
  • Kies uit 5 cassettekleuren
  • Kies uit 3 bedieningstypen
  • Kies voor goede kwaliteit
  • Kies voor snelle levertijd
Bereken uw prijs

Waarom uw zonnescherm bij Byzon kopen?

Byzon Buitenzonwering is dé specialist in het monteren en leveren van zonneschermen in verschillende soorten en maten. Ook voor het leveren van een zonnescherm van 3 meter staan we graag voor u klaar. Wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit die altijd tegen een scherpe prijs aanbieden. Byzon is een 100% Nederlands bedrijf. De fabriek ligt centraal gelegen in Barneveld. Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in productie, assemblage, montage, advies en service in onder andere zonneschermen. We werken met bijna 50 dealers door heel Nederland en zijn zo altijd dicht bij u in de regio. Zo kunnen we zonwering snel leveren met 100% Hollandse zekerheid, kwaliteit en service.

Bereken de prijs voor uw zonnescherm 3 meter breed

Wilt u meer weten over onze zonneschermen van 3 meter breed of bent u benieuwd naar de prijs? Op onze site berekent u heel eenvoudig binnen één minuut de prijs van uw zonnescherm. Zo weet u precies waar u aan toe bent en stelt u uw zonnescherm helemaal naar wens samen. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.

Bereken uw prijs