Zonwering op maat: persoonlijke prijs, service en montage-dealers in de buurt

Bent u op zoek naar zonwering, maar heeft u een BYZONdere situatie? BYZON maakt uw zonwering op maat. Zo kunnen we op de meest moeilijk te monteren gevels van woningen of gebouwen zonwering plaatsen en de grootste wensen waarmaken. Daarnaast biedt BYZON persoonlijke service, gericht advies, een op maat gemaakte offerte en een snelle levertijd. Wij hebben dealers door het hele land zitten, dus ook bij u in de buurt. Daardoor kunnen we persoonlijke service en advies aan huis en een snelle levertijd garanderen.

Uitstekende kwaliteit

Omdat we bij BYZON alleen gaan voor goede kwaliteit werken we samen met diverse Europese leveranciers. Deze voldoen allemaal aan de Europese normen en richtlijnen. Omdat al deze rolluiken voldoen aan de wettelijke eisen kunt u jarenlang genieten van de zon én schaduw. Wist u dat rolluiken van BYZON naast een zonwerende functie nog veel meer functionaliteiten in zich heeft? De ALU-STANDAARD en ALU-EXTRA lamellen van de BYZON rolluiken hebben bijvoorbeeld naast een zonwerende functie ook een isolerende functie. Dit komt door het dubbelwandige aluminium lamel met isolerende keiharde kernschuimvulling. Veel mensen ervaren ook dat ze dieper en rustiger slapen in een volledig donkere kamer door rolluiken op maat.

Zonwering op maat

Bijna geen enkel raam is precies hetzelfde. Ook zijn er allerlei soorten kozijnen op allerlei manieren gemonteerd. BYZON is gespecialiseerd in zonwering maken op maat voor elk raam of kozijn. Daardoor kunnen we (bijna) ieder raam voorzien van zonwering. Bij BYZON kunt u gemakkelijk, online en binnen één minuut de prijs van uw rolluik berekenen in 6 stappen. Voer de afmetingen, type bediening, kleuren, of u het in de dag of op de dag wilt en op welke etagehoogte, en u ontvangt een gratis op maat gemaakte offerte. Een van onze montage-dealers zit altijd bij u in de buurt, zodat u snel en persoonlijke contact heeft, advies aan huis krijgt en vakmanschap gegarandeerd is. Na het inmeten wordt uw rolluik binnen enkele weken geleverd. Zo is zonwering op maat bestellen gemakkelijk en snel online geregeld voor een lage prijs.

€100,- Solar korting!
Rolluik ALUKON®
Vanaf 225.-
 • Voor zeer brede toepassing geschikt!
 • Sterke lamel en stabiel pantser
 • Duitse topkwaliteit van Alukon®
 • 100 euro korting op Solar motoren
Bereken uw prijs
Screen-Basic
Vanaf 252.-
 • Basic is een niet-windvast systeem
 • Geschikt voor windluwe gevel op beg. grond
 • Kan met hand- en elektrische bediening
 • Kies uit 5 kastkleuren zonder meerprijs
Bereken uw prijs
Nu gratis windsensor!
Knikarmscherm Sigma
Vanaf 1.268.-
 • Designscherm met smalle cassette
 • Kan tot 700 cm breed en 350 cm uitval
 • Kies uit 5 kastkleuren
 • Topklasse scherm, degelijke constructie
 • Nu met gratis Somfy windsensor!
Bereken uw prijs

Verkrijgbaar met veel opties

Omdat alle BYZON zonwering op maat is, zijn er veel verschillende opties. Zo zijn alle rolluiken verkrijgbaar in twee varianten, 10 kleuren en met vier bedieningsmogelijkheden. De eerste variant is de standaard lamel van 8,5 mm dik en 42 mm hoog die we toepassen op de meeste standaardafmetingen tot ca. 3 meter breed en 2 meter hoog. Met deze unieke lamel heeft u de kleinste rolluikbak van Nederland. Dit komt omdat BYZON speciaal een lamel heeft laten ontwikkelen. Die lamel loopt iets ronder op dan de gangbare lamellen. Daardoor ontstaat een kleinere oproldiameter in de bak met als gevolg een kleine bakmaat! Het staat minder fors aan uw gevel terwijl u toch een voldoende dikke lamel hebt met hoge isolatiewaarde. De tweede variant is de extra dikke lamel van 9,4 mm dik en hoogte 41 mm. Die passen we toe bij grotere rolluiken zodat het gehele lamellenpakket (pantser) zeer solide is, niet klappert bij harde wind en niet bol gaat staan. Een dunne lamel geeft namelijk bij grote afmetingen onherroepelijk problemen. De extra dikke BYZON lamel geeft nog meer stevigheid, hogere isolatiewaarde en meer veiligheid. Ook dit unieke type lamel zorgt voor een minder grote rolluikbak dan bij andere aanbieders. Overigens zijn de geleiders van al onze rolluiken borstelgeleiders. Die borstel aan 2 zijden aan de binnenkant van de geleider zorgt voor meer steun voor de lamellen, meer geluiddemping, meer verduistering, meer reiniging en een langere levensduur.

Meer weten?

U kunt bij BYZON standaard uit 8 tot 10 kleuren kiezen, ook bij de extra dikke lamel, en dat zonder meerprijs. Als u een specifieke eigen kleur heeft, dan leveren wij het speciaal voor u in de gewenste RAL-kleur. Lees verder over de verschillende opties voor zonwering op maat, bereken uw prijs of neem contact op bij vragen.

Bereken uw prijs